selam Arkadaşlar 12hafta+3 Günlük Hamişim Ama Hiç Karnım Yok Sanki Hamile Değilmişim Gb Geçen Hafta Doktora Gittim Doktorum Utrason Istedi Hastanenin Anlaşmalı Olduğu Görüntüleme Merkezine Gönderdiler Dün Utrasona Girdim Sonucunu Alır Almaz Doktorumun Muayahanesine çıktım Doktorum Perşembe Günü Hastanede Olduğu Için O Günü Bekleyemedim Doktorum Doğru Dürüst Bakmadı Bile Kağıda Göre Iyi Göründüğünü Söledi Utrasona Kendi Bakması Lazımmış Benimde Durumum Yok Her Ay Muayehanesine çıkamamki Ne Yapçam Bilmiyorum Daha Geçen Ay Muayehanesine çıktım Bebişimin Boyu 57,84mm Anladığım Tek şey Bu Diğer Yazılanlardan Hiç Bişey Anlamiyorum Kizlar Lütfen Bana Yardim Edin Eğer Anlayan Arkadaşlar Varsa Yazılanları Söleyeyim Bu Arada Ben Kocaelide Oturuyorum
selam arkadaşlar 12hafta+3 günlük hamişim ama hiç karnım yok sanki hamile değilmişim gb geçen hafta doktora gittim doktorum utrason istedi hastanenin anlaşmalı olduğu görüntüleme merkezine gönderdiler dün utrasona girdim sonucunu alır almaz doktorumun muayahanesine çıktım doktorum perşembe günü hastanede olduğu için o günü bekleyemedim doktorum doğru dürüst bakmadı bile kağıda göre iyi göründüğünü söledi utrasona kendi bakması lazımmış benimde durumum yok her ay muayehanesine çıkamamki ne yapçam bilmiyorum daha geçen ay muayehanesine çıktım bebişimin boyu 57,84mm anladığım tek şey bu diğer yazılANLARDAN HİÇ BİŞEY ANLAMIYORUM KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN eğer anlayan arkadaşlar varsa yazılanları söleyeyim bu arada ben kocaelide oturuyorum
benim karnım nerdeyse 6 aylıkken çıkmıştı..her gün aynaya bakıyordum niye çıkmıyor diye:)) sonra bi büyümeye başladı aman allahım patlayacağım sanıyordum...hamile iken hep bi sorunmu var diye kendimizi yiiyp bitiriyoruz..oysa tadı çıkarılması gereken bi mucize..tadını çıkart arkadaşım..zaten sorun olsa söylerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?