Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Aybukekoz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
414
160
33
26
Kızlar merhaba hamileliğimde 6.haftanın içerisindeyim bugün biraz açık kahve lekelenmem oldu.,hiçbir ağrım yok. Doktoruma gittim ultrasonla baktı bir sıkıntı olmadığını hatta kesenin daha da büyüdüğünü söyledi.lekelenme için hap yazdı. Düşükmü değilmi suan bilemem dedi.az önce eve geldim ve lavaboya girdim afedersiniz peçete ile sildiğimde açık pembe bir leke oldu. Sizce düşükle bir bağlantısı var mıdır çok korkuyorum.

Progestan verdi değil mi? Ayaklarını kaldır uzan. Sakın ağır kaldırma, kollarını yukarı uzatma bişeye uzanma yani, dinlen iş güç vs yapma dikkatli ol düşük yapmıyorsun ama yapabilirsin dikkat et ilacınıda ihmal etme kanamamı gözlemle

Evet canım ondan verdi.endişeleniyorum bu ara biraz yordum kendimi ondan galiba bir şey olmaz değil mi?

Evet canım ondan verdi.endişeleniyorum bu ara biraz yordum kendimi ondan galiba bir şey olmaz değil mi?
Yani bilemiyorum ki. İstirahat et. Ayaklarını uzat dinlen 12. Haftaya kadar düşük riski vardır kendini yormamalıydın. Dikkat artık şimdi bişey olmaz inşallah. Elini karnına koy oku bol bol salavat çek. Kanama artarsa hemen doktora gidin, serum takılanları falan okudum takip et kendini

AA canım hap buymuş

Eklentiler

• IMG_20200721_185938.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 36
Tamam canım çok teşekkür ederim

Bu ilacı bilmiyorum. Doktor sonucta vardır bir bildiği ama kanaman artarsa baska bir dr daha görün istersen böyle durumlarda genelde progestan 100-200 mg falan verıyorlar bunu bilmiyorum dediğim gibi vardır bir bildiği
Tamam canım çok saol

Canım hiç korkma ilaçlarını düzenli al birkaç gün sonra geçer inşallah . Ama asla ve asla kendini yorma, sadece tuvaletine git yat uzan .

Canım genelde gebeliğin ilk haftalarında bebek tutunmaya çalıştığı için böyle kanamalar oluyor.
Genel olarak normal kabul ediliyor.. yerleşme kanaması diyelim.. korkma doktorunun verdiği ilacı kullan. Düşük olsa ağrıdan duramazsn ve normal pıhtılı kan gelirdi

Kendinizi yormayın mümkün mertebe ayakta durmayın bu süreci dinlenerek geçirin

Tamam canım Allah razı olsun teşekkür ederim

Bazen yerleşme olabiliyo , yerleşme noktası damarlı bir yapıya denk gelince kanamaya sebep olabiliyo ama tabiki kesinlikle damarlı yapıya denk gelmiştir diyemeyiz. Bu süreçte en faydalisi dinlenmek
Aynen öyle canım dinlenicem bol bol

Tamam canım Allah razı olsun teşekkür ederim ❣
Ammiiinnn canmmm .. hepimzden inşaALLAHH.. Bol bol dinlen .. ayaklarnı yüksek tut dinlenrken canm.. Bu 3 ay yorma kendini.. bebeğni sağlıkla kucağına al ve Rabbm herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…