Evet canım ondan verdi.endişeleniyorum bu ara biraz yordum kendimi ondan galiba bir şey olmaz değil mi?Progestan verdi değil mi? Ayaklarını kaldır uzan. Sakın ağır kaldırma, kollarını yukarı uzatma bişeye uzanma yani, dinlen iş güç vs yapma dikkatli ol düşük yapmıyorsun ama yapabilirsin dikkat et ilacınıda ihmal etme kanamamı gözlemle
Yani bilemiyorum ki. İstirahat et. Ayaklarını uzat dinlen 12. Haftaya kadar düşük riski vardır kendini yormamalıydın. Dikkat artık şimdi bişey olmaz inşallah. Elini karnına koy oku bol bol salavat çek. Kanama artarsa hemen doktora gidin, serum takılanları falan okudum takip et kendiniEvet canım ondan verdi.endişeleniyorum bu ara biraz yordum kendimi ondan galiba bir şey olmaz değil mi?
AA canım hap buymuşProgestan verdi değil mi? Ayaklarını kaldır uzan. Sakın ağır kaldırma, kollarını yukarı uzatma bişeye uzanma yani, dinlen iş güç vs yapma dikkatli ol düşük yapmıyorsun ama yapabilirsin dikkat et ilacınıda ihmal etme kanamamı gözlemle
Tamam canım çok teşekkür ederimYani bilemiyorum ki. İstirahat et. Ayaklarını uzat dinlen 12. Haftaya kadar düşük riski vardır kendini yormamalıydın. Dikkat artık şimdi bişey olmaz inşallah. Elini karnına koy oku bol bol salavat çek. Kanama artarsa hemen doktora gidin, serum takılanları falan okudum takip et kendini
Bu ilacı bilmiyorum. Doktor sonucta vardır bir bildiği ama kanaman artarsa baska bir dr daha görün istersen böyle durumlarda genelde progestan 100-200 mg falan verıyorlar bunu bilmiyorum dediğim gibi vardır bir bildiğiAA canım hap buymuş
Tamam canım çok saolBu ilacı bilmiyorum. Doktor sonucta vardır bir bildiği ama kanaman artarsa baska bir dr daha görün istersen böyle durumlarda genelde progestan 100-200 mg falan verıyorlar bunu bilmiyorum dediğim gibi vardır bir bildiği
Canım hiç korkma ilaçlarını düzenli al birkaç gün sonra geçer inşallah . Ama asla ve asla kendini yorma, sadece tuvaletine git yat uzan .Kızlar merhaba hamileliğimde 6.haftanın içerisindeyim bugün biraz açık kahve lekelenmem oldu.,hiçbir ağrım yok. Doktoruma gittim ultrasonla baktı bir sıkıntı olmadığını hatta kesenin daha da büyüdüğünü söyledi.lekelenme için hap yazdı. Düşükmü değilmi suan bilemem dedi.az önce eve geldim ve lavaboya girdim afedersiniz peçete ile sildiğimde açık pembe bir leke oldu. Sizce düşükle bir bağlantısı var mıdır çok korkuyorum.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimCanım hiç korkma ilaçlarını düzenli al birkaç gün sonra geçer inşallah . Ama asla ve asla kendini yorma, sadece tuvaletine git yat uzan .
Kendinizi yormayın mümkün mertebe ayakta durmayın bu süreci dinlenerek geçirinKızlar merhaba hamileliğimde 6.haftanın içerisindeyim bugün biraz açık kahve lekelenmem oldu.,hiçbir ağrım yok. Doktoruma gittim ultrasonla baktı bir sıkıntı olmadığını hatta kesenin daha da büyüdüğünü söyledi.lekelenme için hap yazdı. Düşükmü değilmi suan bilemem dedi.az önce eve geldim ve lavaboya girdim afedersiniz peçete ile sildiğimde açık pembe bir leke oldu. Sizce düşükle bir bağlantısı var mıdır çok korkuyorum.
Tamam canım Allah razı olsun teşekkür ederimCanım genelde gebeliğin ilk haftalarında bebek tutunmaya çalıştığı için böyle kanamalar oluyor.
Genel olarak normal kabul ediliyor.. yerleşme kanaması diyelim.. korkma doktorunun verdiği ilacı kullan. Düşük olsa ağrıdan duramazsn ve normal pıhtılı kan gelirdi
Tamam kuzum çok saolKendinizi yormayın mümkün mertebe ayakta durmayın bu süreci dinlenerek geçirin
Bazen yerleşme olabiliyo , yerleşme noktası damarlı bir yapıya denk gelince kanamaya sebep olabiliyo ama tabiki kesinlikle damarlı yapıya denk gelmiştir diyemeyiz. Bu süreçte en faydalisi dinlenmekTamam kuzum çok saol ❤
Aynen öyle canım dinlenicem bol bolBazen yerleşme olabiliyo , yerleşme noktası damarlı bir yapıya denk gelince kanamaya sebep olabiliyo ama tabiki kesinlikle damarlı yapıya denk gelmiştir diyemeyiz. Bu süreçte en faydalisi dinlenmek
Ammiiinnn canmmm .. hepimzden inşaALLAHH..Tamam canım Allah razı olsun teşekkür ederim ❣
Amin kuzum çok teşekkür ederim hepimize nasip etsin inşallahAmmiiinnn canmmm .. hepimzden inşaALLAHH..Bol bol dinlen .. ayaklarnı yüksek tut dinlenrken canm.. Bu 3 ay yorma kendini.. bebeğni sağlıkla kucağına al ve Rabbm herkese nasip etsin
Meraba gectimi acaba lekelerAynen öyle canım dinlenicem bol bol
Geçti canımMeraba gectimi acaba lekeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?