kizlar yardimci un lutfennn

kisafile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
873
532
53
30
benmde beta hcg 89.3 cikti doktor iki haftalik dedi uc gun sonra kanamam oldu bel agrilarim artti doktora gittim kimyasal genelikten suohelendi tekrardan kan testi yapmami istedi yukselirse normalmis 100 de kalirsa kurtaj yapicaz dedi boyle tekrarlanirsa yine artmazsa alicaz dedi cok korkuyorum eger 89 dan asagiya dserse normal adet gorerek atiyomusum cokendiseleniyorum boyle olan varmi

Canım eger kanaman ve bEl agrin varsa hep dinlenmeye calis sadece wc icin kalk yataktan bebisin tutunabilmesi icin...

Oyle yapmaya calisiyorum cok telaslaniyorum insallah bisey olmaz cok istiyoruz ama iste boyle olunca bizi cok uzdu insallh kan degerim artar

inşallah canım dua et bol bol, elini karnının üzerine koyarak "ya mubidu" zikrini bol bol çek, şifa bulursun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder

Insallah canm dedigini yapicam allah demisse olur rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Tekrr kan verdiniz mi benimki düştü mesela değerlerim

Tekrr kan verdiniz mi benimki düştü mesela değerlerim
Evet kan testi yaptilar yine ayni dger cikti zaten o aksamda kanamam cogaldi ve malesef dustu tekrar kan testi yaptim sonuclara yarin bakilicak sifirlanmasi lazimmisparca kalmismi kalmamismi diye. Zaten giden gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…