sevgilimle birbirimizi kırarak ayrılmıştık malesef. Ardından farklı zamanlarda ben onu aradım o da beni ama gurur yapıp reddettik birbirimizi.Ayrı şehirlerdeyiz biz. Dayanamadöndım yanına gittim.Çok sıcaktı bana karşı,sanki ayrılmamış gibiydik.Hatta beni sevdiğini, onu bırakmamamı söyleyip uzun süre gözyaşı döktü bebeğim. Beni yolcu etmeden hemen önce, yanıma geliceğini söledi ve herşey güzeldi. Döndüğümde ise herşey eskiye döndü ve yine uzaklaştık. Bana yine yanıma geleceğini ama arkadaş sıfatıyla olacağını söyledi. Üstüne gitmedim bende öyle davranmaya çalıştım bu defa da o şaşırdı, onu unutmaya başladığımı ima etti üstü kapalı çeşitli sitemlerle. Beni aramaya başladı tekrar. Dün bana bişey sormak istediğini söyledi. sorusu aynen şuydu; gel herşeye yeniden başlayalım desem ne dersin? Çok şaşırdım bu soruya ve biraz saçmaladım sanırım cevap olarak.Net bişey söyleyemedim geveledim lafı. Bilmiyorum. Bu gün onunla konuşmak istediğimi söylediğimdeyse konuşmaların hiçbir şey değiştirmeyeceğini söyledi. Yani biz 3 yıl çıktık ve hareketlerinden eminim ki bişeyler bitmemiş. Sanıyorum kırgın ve gururu peşinde ama çok ta inatçı biridir kızlar sizce ne yapmalıyım. İçinin aslında bu olaylara üzüldüğünü farkındayım ama sağlam durmaya çalışıyo sadece zannediyorum. Lütfen düşüncelerinizi paylaşın. Çok üstüne gitmek te istemiyorum ama ayrılığı uzatıp uzaklaşmakta çok kötü.Off.. nasıl davranacağımı şaşırdım ama ben yaa senağlama
Son düzenleme: