• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınız çok önemli, inanın karar vermemde çok etkili olucak..

estia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
25
0
86
Çanakkale
sevgilimle birbirimizi kırarak ayrılmıştık malesef. Ardından farklı zamanlarda ben onu aradım o da beni ama gurur yapıp reddettik birbirimizi.Ayrı şehirlerdeyiz biz. Dayanamadöndım yanına gittim.Çok sıcaktı bana karşı,sanki ayrılmamış gibiydik.Hatta beni sevdiğini, onu bırakmamamı söyleyip uzun süre gözyaşı döktü bebeğim. Beni yolcu etmeden hemen önce, yanıma geliceğini söledi ve herşey güzeldi. Döndüğümde ise herşey eskiye döndü ve yine uzaklaştık. Bana yine yanıma geleceğini ama arkadaş sıfatıyla olacağını söyledi. Üstüne gitmedim bende öyle davranmaya çalıştım bu defa da o şaşırdı, onu unutmaya başladığımı ima etti üstü kapalı çeşitli sitemlerle. Beni aramaya başladı tekrar. Dün bana bişey sormak istediğini söyledi. sorusu aynen şuydu; gel herşeye yeniden başlayalım desem ne dersin? Çok şaşırdım bu soruya ve biraz saçmaladım sanırım cevap olarak.Net bişey söyleyemedim geveledim lafı. Bilmiyorum. Bu gün onunla konuşmak istediğimi söylediğimdeyse konuşmaların hiçbir şey değiştirmeyeceğini söyledi. Yani biz 3 yıl çıktık ve hareketlerinden eminim ki bişeyler bitmemiş. Sanıyorum kırgın ve gururu peşinde ama çok ta inatçı biridir kızlar sizce ne yapmalıyım. İçinin aslında bu olaylara üzüldüğünü farkındayım ama sağlam durmaya çalışıyo sadece zannediyorum. Lütfen düşüncelerinizi paylaşın. Çok üstüne gitmek te istemiyorum ama ayrılığı uzatıp uzaklaşmakta çok kötü.Off.. nasıl davranacağımı şaşırdım ama ben yaa senağlama

Son düzenleme:
Gercek ask yasiyorsaniz eger, eminsinizdir sevginizden. Gitsem mi kalsam mi, tekrar baslasak mi, sonra da diyor arkadas kalalim???? Ben anlayamadim ne degisiyor? Seni yedekte mi tutmak istiyor yoksa?(insallah oyle degildir) Ne beraber olmak istiyor nede senden kopmak. Dikkat et, eger gercekten sevseydi iliskisine sahip cikardi, boyle bir konuda suruncemede kalmak acayip. Ya beraberlik vardir yada yoktur..

Çocuk bir çizgi tutturamamış heralde :delphin:

Yanında olduğunuz zaman sizi seviyor,memleketinize gittiğiniz zaman sevmiyor.:delphin:

Nasıl iş anlamadım

Seni seviyor bir şeyler devam etsin istiyor ama uzaktan uzağa yapamıyor demek ki... yanındayken her şeyin güzel; ayrı kaldığınızda yine soğuması bundan bence. yeterince sevmiyor da olabilir. sonuçta mesafeler sevgiye engel değil...

karasızlık olabılır
konusmak lazım
mesafe sevgıye engel değil cok kısı var mesafe olupta ılişkiyı yuruten
konuşmak lazım emınse kendınden senden uzulmezsın bıdaha

tutarsızlıktan çok kırgın ve gurur yapıyo gibi geldi bana kızlar ve bu durumda napmalıyım onu bilmiyorum.
zamana bırakıp onu pek aramadım. zaman zaman arayıp nasıl olduğunu ve bunun gibi basit şeyleri sordum sadece.
bu işe yaradı gibi oldu o da beni aramaya başladı tekrar ama bu defa da araya zaman giriyo. çok üztüne düşünce ters
tepiyo gibi yani off ona mesafem nasıl olmalı sizce?

Bence sen bir şans daha vermek istiyorsun
İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap ama
Sana göre gurur yapıyor ve kırgın
Bunu nasıl aşacak ne yapacaksın ?
Ki bence Tutarsız , Seni yedek olarak görüyor
Sen uzaklaşınca o geliyor , sonra yapamıyor
O uzaklaşıyor sen yakınlaşıyorsun
Bu böyle uzayıp gidiyor
Siz böyle yaptıkçada uzar gider
Bence bu sevgide değil
Sen onun elinin altındasın , o bunu biliyor ..
Ne yaparsan yap seni sevmez bu adam artık
Bence içindeki herşey bitmiş..

Bence yeniden baslayin,cocukca yapilan kapristen öte diil bunlar.

En azindan ilerde icinizde keske bi sans daha verseydim diye gecirmezsiniz.

Daha istikrarli olun ve devam edin derim ben.Hakkinizda hayirlisi olsun insl.

amin inş. :Saruboceq: biraz gururu bi kenara bıraksa daha farklı olucak.. ama nasıl bıraktırcağımı bi türlü bilemedim off

aşkta gurur olmaz..içinde ona karşı ne varsa hepsini yeniden söyle varsan varım de hayat kısa birbirnizi kaybemeyin.stratejilerle zaman kaybetmeyin. en küçük hareketyle seni mutlu edebiliyosa en ufak davranışı sözü herşeyden çok üzüyosa seni inan düşünücek hiçbşey yok tut kolundan sen tekrar konuş.emnm oda bunu bekliyor...

En kısa sürede yanına git konuş ona eskiye dair sadece güzel olan şeyleri anlat en çok sevindiğiniz günü seviyor belli ama gel gitlerine son verecekse başla yeniden.. Ve bir daha yapmayacaksa , hem ona bu son olacağını hissettir yoksa seni nasıl sevdiğini anlayamazsın cunki niyetini göremezsin yedekmisin yoksa bitanecik göz ağrısı mi? Iyi düşün sana çoğu kez gel git yapan biri sürekli bunu yapmazmi ? Sevgi mi, alışkanlık mi bunu da iyi bilmek gerek yoksa seni parmağında oynatır buna izin verme cunki kimsenin buna hakkı yok :) umutların yeşermesi dilegimle..

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş...benim durumumda seninkiyle aynı.bizde farklı şehirlerdeyiz ve yanyana geldiğimizde çok iyi ama ayrı kalınca sorunlar yaşanıyor malesef..

sana cok önemli birsey söylemem gerekiyor korkma kötü birsey degil ama buraya gelmelisin de gelincede boynuna atla birakma beni bidaha de oradaki verecegi tepkiye göre ya yeniden baslar yada tamamen biter arada kalmissin kedini yiyip bitirme konu acikliga kavussun bence...

onun olduğu şehre gitmen ya da onun senin yanına gelmesi bence çözüm değil... sonuçta daha önce yapılan ani bir ziyaret gayet güzel sonuçlanmış ama yürümemiş işte...

bence herşeyi açıkça konuşmayı öner... konuşarak çözümlenemeyecek madem o zaman sorular sorup senden bir cevap beklemesin... ikinizde içinizde olanları tüm gerçekliğiyle dökün... sonrasına karar verirsiniz... ama önce onun ne istediğini biliyor olması gerek... erkeklerin bu tutarsızlığına sinir oluyorum...

Back
X