- 1 Haziran 2021
- 1.385
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.793
- 83
inan böyle düşünmekten kendimi hep mutsuz hissediyorum..![]()
Maddi imkaniniz el verirse 1 sene icin bi yardimci tutabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inan böyle düşünmekten kendimi hep mutsuz hissediyorum..![]()
Kendim bakmak,ilgilenmek istiyorum yetememek beni korkutuyor....Ins endişe ettiğim gibi olmaz umarimMaddi imkaniniz el verirse 1 sene icin bi yardimci tutabilirsiniz
Canım bende tüp bebek ile ikiz annesiyim. Ben isteyerek iki tane transfer etmiştik. Bir kızım bir oğlum var çok şükür. Haftaya 1 yaşında olacaklar.. çok zor bakımı falan psikolojik olarak çok yiprandimKizlar merhabalr.ben sizden bi konuda bilgi almak istiyorum.ben 2 başarısız deneme sonucu 3.denemede ikiz gebelik oldu .ALLAH biliyor ki bana kızmayın yadırgamayın ne olur.ikiz istemiyordum hem bakmak ,hem eğitmek vs vs her yönden zor ve skntili.bakan ve yardim eden yok mu derseniz annem var allah razı olsun ,kayinbalidem de var ama yaşlı kendine faydası bile zor diyebilirim.annem ne zmna kadar bakabilir yardim edebilir ki bana.illa ki tek.kalicam olmalida ki alışabileyim.ikiz olduğu için kendimi mutlu hissedemiyorum, hamileliğin tadını çıkaramıyorum vs vs hepニkarisik duygular içindeyim. Bu konuda bana neler söyleyebilirsiniz?hepinize teşekkür ederim şimdiden....
Yetiyorsun canım hasta olana kadar müthiş baktım ki ömrü okuma derdi ile geçmiş çalışmaya dışarda olmayı seven beni eve kapatsada çok güzel baktım yavrularıma. Tâbi aile destekli. Tek baktığım iki ayda aynı şekilde devam ettim ama işte bu direncimi düşürdü ve beni ölüme götürüyordu. Her şeyleri dört dörtlük olsun derken ben yıprandım.Kendim bakmak,ilgilenmek istiyorum yetememek beni korkutuyor....Ins endişe ettiğim gibi olmaz umarim![]()
Kendimi gördüm gibi oldum mesajınızda , bende asla ikiz istemezdim sırf bundan dolayı tek embriyo attırdım , ikiz riskini alamam dedim ama allah nasip etti embriyo bölümdü ben ikizlere hamile kaldım . O zaman çok ağladım , hatta o kadar mutsuzdum ki doktorum birinin kalp atışını durdurabiliriz dedi . Şimdi 31+2 olduk iyi ki ikiz diyorum bence çok şanslıyız ben bu açıdan bakıyorumKizlar merhabalr.ben sizden bi konuda bilgi almak istiyorum.ben 2 başarısız deneme sonucu 3.denemede ikiz gebelik oldu .ALLAH biliyor ki bana kızmayın yadırgamayın ne olur.ikiz istemiyordum hem bakmak ,hem eğitmek vs vs her yönden zor ve skntili.bakan ve yardim eden yok mu derseniz annem var allah razı olsun ,kayinbalidem de var ama yaşlı kendine faydası bile zor diyebilirim.annem ne zmna kadar bakabilir yardim edebilir ki bana.illa ki tek.kalicam olmalida ki alışabileyim.ikiz olduğu için kendimi mutlu hissedemiyorum, hamileliğin tadını çıkaramıyorum vs vs hepニkarisik duygular içindeyim. Bu konuda bana neler söyleyebilirsiniz?hepinize teşekkür ederim şimdiden....