Kızlar yardiminiza ihtiyacım var gebelikle ilgili !

Kurre

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
224
84
18
32
Şimdi kızlar ben bu ay gebelik düşünmüyordum pek ama eşimle şüpheli bir iki ilişki oldu ben hesapladm yumurtlama zamanına denk gelmiş yumurtlamadan sonra birşey olmadı daha sonra bi gün sağ kasigima siddetli bi bıçak saplanmasi oldu 3 4 saniye brni bagirtti yani çok acıdı daha sonra adet ağrısına benzer ağrılarım oldu ama çok kısa ben dedim erken olacam galiba sonra dikakt ettim 10 gün önce şişen acıyan goguslerde hiçbirşey yok biten akintinin yerine devam eden beyaz katı akıntı var suan adete 4 gün var gogusler yeni şişti akintim yoğun bide ic camasirim su gibi islaniyodu bugün erken gebelik testi yaptm cok dikkatli bakinca 2 cizgi var resmen uzaktan baktm yine var sizce var mıdır egilirken falan da sag kasigim aciyor bir düşük yaptm 4 ay önce korkuyorum biraz uzun oldu özür dilerim :(

Yani normal baktığımda yok gibi ama iyice odaklaninca bariz görünüyor yani ilk önce sandım acaba alttaki cizgiyi disaridan mi görüyorum diye ama öyle de olmaz

Yani normal baktığımda yok gibi ama iyice odaklaninca bariz görünüyor yani ilk önce sandım acaba alttaki cizgiyi disaridan mi görüyorum diye ama öyle de olmaz
Kesin degilsln diyemem ama bence psikolojik. Son iki aydir ayni seyi yasiyorum benzer belirtiler ve erken test yaptigimda resmen orda cizgi varmis gibi geliyor dikkatli baktigim icin cizginin cikmasi gereken yeri görüyorum belki sendeki de benzer bi durumdur

Kazayla oldu diyorlarya cok sasiriyorum :işsiz:kaç aydır uğraşıyorum olmuyor ..cok şanlısın :işsiz:
Canım daha belli değil olup olmadığı ama ben şanslı bi insan değilim bende olmaz büyük ihtimalle :) ama bu kadar şey olunca umutlaniyoruz

Kesin degilsln diyemem ama bence psikolojik. Son iki aydir ayni seyi yasiyorum benzer belirtiler ve erken test yaptigimda resmen orda cizgi varmis gibi geliyor dikkatli baktigim icin cizginin cikmasi gereken yeri görüyorum belki sendeki de benzer bi durumdur
Canım diğer gebeligimle ayni seyler olunca bide testte de görünce acaba dedim çünkü uzaktan bakınca görünüyor 2 cizgi olduğu i sallah psikolojik degildir :(

Canım daha belli değil olup olmadığı ama ben şanslı bi insan değilim bende olmaz büyük ihtimalle :) ama bu kadar şey olunca umutlaniyoruz
İnsallah vardır Can'ım hayırlısı olsun beklıyoruz haberlerını

Canım diğer gebeligimle ayni seyler olunca bide testte de görünce acaba dedim çünkü uzaktan bakınca görünüyor 2 cizgi olduğu i sallah psikolojik degildir :KK43:
Insallah sonuc istedigin gibi olur hakkinda hayirlisi ama bi kan versen o zaman icin rahatlar hem

Böyle olan var mıdır acaba böyle belli belirsiz görüp hamile olan adete daha 4 gün var

Insallah sonuc istedigin gibi olur hakkinda hayirlisi ama bi kan versen o zaman icin rahatlar hem
Adet gelmeden kan vermek de istemiyorum sonra bekle bekle vakit geçmiyor bilmiyorum bide çok yeni ise çıkmaz diye korkuyorum kanda adete 4 gün varken çıkar mı ki

Eklentiler

• 20160801_160405-1.webp
    20160801_160405-1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 68
Hakkında hayırlısı olur inşallah. Adetinin en az 2 gun geçmesini bekle

Adet gelmeden kan vermek de istemiyorum sonra bekle bekle vakit geçmiyor bilmiyorum bide çok yeni ise çıkmaz diye korkuyorum kanda adete 4 gün varken çıkar mı ki
Kanda çıkar teste silik çıkmasının sebebı erken olması,teste net çıkması ıcın adet gecıkmesı lazım canım..

Ben bu testten daha önce bi tane daha yapmistim ama böyle bile görmemiştim o yüzden biraz da heyecanlandm

Canım resmi yenı gördüm ikinci çizgi yı goremıyorum ben:KK43:
Galiba hayali çizgiler görmeye başladım neyse bari cuma adet günü olmazsam gider yaptırırım olursam da artk bidahaki zamana ne edeyim tayin işi de var zaten tehlikeli olurdu ev taşımak falan

Galiba hayali çizgiler görmeye başladım neyse bari cuma adet günü olmazsam gider yaptırırım olursam da artk bidahaki zamana ne edeyim tayin işi de var zaten tehlikeli olurdu ev taşımak falan
Hayırlısı Can'ım üzülme ..belkı vardır umıtsızlıge kapılma

Back
X