Kızlar yardiminiza ihtiyacım var gebelikle ilgili !

Benimde ilk bebegim evliligimizin 3.ayında olmuştu eşim çok da hevesli değildi açıkçası bu beni de uzuyordu tabi ama sonradan o istemeye başladı bebek olsun gecikmesin artk baya zaman oldu falan şimdi çok hevesliyor:) ben test yaptm gidiyo geliyo bakıyordu:) bundan sonraki süreci bilemeyiz tabiki bakalım ne olacak :)

Canım benım ya :) be sefer dıkkat et . Ince ele sık doku . Doktorunla herseyı paylas . Bılgıler al . Nerede oturdugunu bılmıyorum ama ıyıce arastır eger butcen uygunsa en ıyı doktora gıtmeye calıs canım . Ilk gebelıgınle ılgılı sorunlarını paylasırsan tedbırını alır :) ama bence ılk test yaptırması daha mantıklı . Vucudda kı eksıklıklere gore takvıye verır. Ben 20 tane test yaptırmıstım . Cok sıkur hersey ıyıydı . Idrar yolu enfeksıyonum ve mıgren denılen zıkkım bır hastalık harıcınde :( sadece folık asıt kullanıyorum . ZAten folık asıdın ıcınde b12 ıyot gıbı onemlı maddelerde var :) ama kılo aldırıyor malesef :(

Bebeğe mi bişey oluyo acaba dedim korktum yahuu:( bide yarın adet günüm onu da bi atlatsam:(

yook canım yok delı mısın , sımdı bebıs yerlesıyor yer acıyor :) kolay mı :) bır makalede okumustum kadının vucudu bebegı garıpsıyormus . %50 annenın %50 babanın dna sı olunca yabancılıyormus . Yanı savas ıcındeler :) melegın zaten bastan savascı :) adet donemlerınde oluyor boyle bırde daha ılk haftalarındasın bebıs yerlesıyor dedım ya :)

yook canım yok delı mısın , sımdı bebıs yerlesıyor yer acıyor :) kolay mı :) bır makalede okumustum kadının vucudu bebegı garıpsıyormus . %50 annenın %50 babanın dna sı olunca yabancılıyormus . Yanı savas ıcındeler :) melegın zaten bastan savascı :) adet donemlerınde oluyor boyle bırde daha ılk haftalarındasın bebıs yerlesıyor dedım ya :)
Iyi bari bişey olmasın:) açsın yerini bebeğim:) bizim burdaki doktorlara bişey soramiyorsun ki ağız ucu ile soyluyorlar acele acele gecistiriyorlar hiçbirşey anlamiyorum sormadan soylemiyorlar o dizilerdeki gibi değil yani :D

Iyi bari bişey olmasın:) açsın yerini bebeğim:) bizim burdaki doktorlara bişey soramiyorsun ki ağız ucu ile soyluyorlar acele acele gecistiriyorlar hiçbirşey anlamiyorum sormadan soylemiyorlar o dizilerdeki gibi değil yani :D

cok sınırımı bozuyor boyle doktorlar . Onlar bıze hızmet etmek zorunda . Bız peslerınde dolanıyoruz resmen :( cok sacma bence ya . Nerede oturuyorsun canım sen ? Benım doktorum cok tatlı ben sormadan kafamdakı butun soruları cevaplıyor zaten :)

cok sınırımı bozuyor boyle doktorlar . Onlar bıze hızmet etmek zorunda . Bız peslerınde dolanıyoruz resmen :( cok sacma bence ya . Nerede oturuyorsun canım sen ? Benım doktorum cok tatlı ben sormadan kafamdakı butun soruları cevaplıyor zaten :)

cok sınırımı bozuyor boyle doktorlar . Onlar bıze hızmet etmek zorunda . Bız peslerınde dolanıyoruz resmen :KK43: cok sacma bence ya . Nerede oturuyorsun canım sen ? Benım doktorum cok tatlı ben sormadan kafamdakı butun soruları cevaplıyor zaten :)
Ben Rizede oturuyorum canım eğitim araştırmaya gitmistim progesteron düşük çıktığı halde bana birşey yok diyip göndermişti bu sefer mecbur yine ona gitmek zorunda kaldm en yakın randevu onda ama bu sefer tabiki de daha tecrubeliyim:)

Ben Rizede oturuyorum canım eğitim araştırmaya gitmistim progesteron düşük çıktığı halde bana birşey yok diyip göndermişti bu sefer mecbur yine ona gitmek zorunda kaldm en yakın randevu onda ama bu sefer tabiki de daha tecrubeliyim:)

aynen dedıgın gıbı daha tecrubelısın :) ya yuz vermıceksın doktor kısmına . Ne bılım daha sert daha domınant goruneceksın .

Back
X