Kızlar yardımınıza ihtiyacım var :)

seeyoutomorrow

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
15
0
0
İstanbul
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...herkesten-yorum-bekliyorum-sizce-seviyor.html
"""bu sene üniversitede ilk yılım 2,5 ay önce arkadaşlarımdan biri sınıfından bi cocuğun benim hakkımda hoş kızmış iyi birine benziyor dediğini söyledi.Çocuğa karşı başta birsey hissetmiyordum fakat sonra aynı sınıfa düştük kur atlayınca..Ve sanırım cocuga karsı bıseyler hıssetmeye basladım .Aynı sınıfa düştükten sonra geldi yanıma oturdu şimdi yaklaşık 3 haftadır konusuyoruz .Bırbırımızde numaralarımız var ve ıstısnasız hergun bır bahane ıle mesaj atıyor fakat hep havadan sudan muhabbetler uzerıne.Devamlı beni eleştiriyor ama sonunda da şaka yaptığını soyleyıp alınıp alınmadığımı soruyor.Bırkac kere aramızda tartısma gectı ve kaba davrandıgını soyledıgımde ozur dıledı o gunden berı kırılıp kırılmadığımı sorup duruyor aynı muhabbetler acılınca .Okuldayken etrafındakı ınsanlara nasıl davranıyorsa bana da oyle davranıyor .Bırkac kere daha arkadasım gelıp cocugun benim hakkımda ona sorular sordugunu soyledi.El şakalarından rahatsız olup olmayacagımı sormuş.ve farkına vardım ki ona soyledıgım lafların hıcbırını unutmuyor bıgun donup dolaşıp boyle boyle demıstın dıye onume sunuyor.Ilk baslarda muhabbetımız yokken bana bakarken cok yakalamıstım fakat sımdı benden hoslanıp hoslanmadıgını anlayamıyorum.Çunku yanımdayken cok rahat davranıyor bısekılde beden dılını okumaya calısıyorum ama aklım daha cok karısıyor.Kova burcunun gosterdiği bütün özellıklere sahıp .Duygularını hiç belli etmiyor devamlı bır delikanlı havalarında. şuan aklım cok karısık fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.. """

Daha önceden derdimi anlatmıştım.Aynı durum devam ediyor.Hala görüşüp konuşuyoruz.Bana karşı olan patavatsız tavırlarından dolayı uzun süredir rahatsızlık duyuyordum ama alınganlık yapmamaya çalışıp gülüp geçiyordum.Bugün yine boş konuşmalarından dolayı sinirlenip "çok sıkmaya başladın artık" diye çıkıştım.Sonrasında iki ders boyunca hiç sesini çıkarmadı ve vurdu kafasını yattı.Çıkışta da arkadaşlarım sinirli olduğunu söylüyorlardı.Sizce söylediğim lafa gerçekten kırılmış mıdır?Yarın gidip konuşmayı düşünüyorum.Çok fazla alınganlık yapıyor ama ben alındın mı diye sorunca çocuk muyum ben de alınayım diye es geçiyor.

Son düzenleme:
bazı erkekler böyle işte hoslandıgı kızı sinir etmek için bi çaba içinde oluyorlar
bence ya konusmak için bahane arıyor yada böyle davranarak ilgini çekmeye calısıyor seni sinir etmek hoşuna gidiyor
bu nasıl bi düşünceyse hiç anlamam
abartmadan hoslandıgını belli etmeye çalıssan ne tepki verir acaba

bazı erkekler böyle işte hoslandıgı kızı sinir etmek için bi çaba içinde oluyorlar
bence ya konusmak için bahane arıyor yada böyle davranarak ilgini çekmeye calısıyor seni sinir etmek hoşuna gidiyor
bu nasıl bi düşünceyse hiç anlamam
abartmadan hoslandıgını belli etmeye çalıssan ne tepki verir acaba

Söylediğim lafa alınmış ben de aynı şekilde söylediklerinin kırıcı olduğunu söyledim özür diledi.Hoşlandığımı anlamıştır diye düşünüyorum ama arkadaşlarım çocuğa soguk davrandığımı söyluyorlar.Bana o şekilde davrandıgı ıcın ben de devamlı bir savunma halindeyim doğal olarak

gereksiz alınganlıklar, saldırgan tavırlar...hmm :D havada aşk kokusu var

Back
X