kızlar yardımınıza ihtiyacım var.

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Kızlar selam,

Allah kısmet ederse ablam için 10 şubatta isteme olacak , sonraki haftada alışverişe çıkılıp haftasonuda yüzükler takılacak.

ablamın 2. evliliği olacak ve 4,5 yaşında bir prensesimiz var ,hiç babasınıda görmedi .arayıp da sormaz zaten babası.Hep soru işaretleri var nasıl geçinnicekler,yiğenim alışıcak mı yoksa daha mı kötü olacak diye sorup duruyorum ..konuştuğu insan hiç evlenmemiş biri ailesi ilk başta karşı çıkmıştı ,ama sonra kabullendiler.

Aynı şehirdenler ve uzakan akrabalıkta var .onu göz önüne getiripte kabl ettiler gerçi çocuk deli gibi seviyor...taa 7 sene öncesinden beri varmış ablama karşı duyguları ama açılamamış ,askerden dönüncede nişanlandığını duyunca hiç ses etmemiş.

kimi zaman şaşırıyorum böyle aşklar var mı gerçekten diye yani:)

böyle 2 evliliğini hiç evlenmemiş biiryle yapan var mı sorunlar yaşıyor muusunuz hiç?

ablamın ilk evliliği görücü usulüydü ve istemeden evlenmşti

birde şöyle sorum var,şu süslü ,püslü söz tepsileri oluyor onlardan almak ,ve sözde aşk kurabiyelerinden yaptırmak istiyorum süpriz olacak ablama.

ne dersiniz sizce abartı olur mu birde nerede yaptırabilirim acaba?

yardımlarınıza ihtiyacım var.

içinden geldiğin gibi yapmalısın bence ....
ama mutlaka sorunlar olucaktır ablanın evliliğinde ... belki adam şu an aşık mantıklı düşünemiyor ama bir çocuğun ve dahaönce evlenmiş bir kadının sorumluluğunu almak kolay değil helede kendi evlenmemiş biriyse ....

canım
ben 2.evlılıgımı bekar bırıyle yaptım..

benımde nısan oldugunda 2 yasında bı oglum vardı
suanda 3 yasına gırecek 15 gun sonra..

benım ıcın tek sorun
esımın baba tarafı yanı amca ve hala
anne tarafından ıse bır aılenın gercegı bılmemesıdır
tum rahatsızlıgım budan ..
gerı kalan cok sukur sorun yok
dugunle dernekle evlendık bız

içinden geldiğin gibi yapmalısın bence ....
ama mutlaka sorunlar olucaktır ablanın evliliğinde ... belki adam şu an aşık mantıklı düşünemiyor ama bir çocuğun ve dahaönce evlenmiş bir kadının sorumluluğunu almak kolay değil helede kendi evlenmemiş biriyse ....

neden böyle düşünüyorsun canım.sitede bile bu tür evlilik örnekleri var ve mutlular.inşallah sorun yaşamzlar:34:

tepsı sekerler hedıyeler
benım cok gosterıslı oldu
ceyız olsune sya olsun bır ıgne eskıden yoktu
kınada 50 yakın tef suslendı ve dgaıtıldı yanı bı cok ınsan nasıl olur dedı belkı cocukla bır daha kına dugun
ama cokta guzel oldu hatat bı cok kısı dusman catlacırcasına herseyın tas tamamdı dıye

ayıbı vs varmı yaptır tabıkı tepsılerden ,
ınsan hıc yasamamıs gıbı cok ozenıyor bılıyorum kendımden.

canım
ben 2.evlılıgımı bekar bırıyle yaptım..

benımde nısan oldugunda 2 yasında bı oglum vardı
suanda 3 yasına gırecek 15 gun sonra..

benım ıcın tek sorun
esımın baba tarafı yanı amca ve hala
anne tarafından ıse bır aılenın gercegı bılmemesıdır
tum rahatsızlıgım budan ..
gerı kalan cok sukur sorun yok
dugunle dernekle evlendık bız

ben de tam seni düşünerek cevaplamıştım canım:1:

neden böyle düşünüyorsun canım.sitede bile bu tür evlilik örnekleri var ve mutlular.inşallah sorun yaşamzlar:34:

vardır tabi yok demiyorum ama sıkıntılı olucağını düşünüyorum .. kimse yoğurdum ekşi demez ki ..neler yaşanıyordur anlatılmıyordur .. ben gördüm çevremde .. bi kere ailesi istemiyor sorun çıkarıyor ... adam sonradan buna takıyor gözü açılınca ... ... ama daha önce evlilik geçirmiş biriyse o zaman daha olgun olur .... benim amcamda boşandı mesela bilerek boşanmış birini tercih etti ikinci evliliğinde .... yani istese bekar bir sürü kız vardı talibi ama istemedi .... o yüzden bence böyle bir denge olmalı yoksa mutsuzluk olur ... erkekler eski ilişkileri bile takarken evlililiği hayli hayli takar ... ben inanmıyorum mutlu olduklarına helede bir çocuk varsa ...

Son düzenleme:
benım boyunca oğlu olan tanıdığım ustelık yaşıda buyuktu bekar bırıyle evlendı ve kına gecesı bıle yaptı. oh sefası olsun:34:
genede evlenmemiş bırıyle evlenmek cesaret ıster. malum erkeklere guven olmaz. hakkında hayırlısı olsun ınş

ben de tam seni düşünerek cevaplamıştım canım:1:
bılıyorum egem abla :7:

buarada bızım mahalleden baska bı kızda (bana cok destek olmustu) oda bekar bırıyle evlılık yaptı
esı aılesını ıkna edemedı ve gızlıce evlendıler
1 sene baya bı sıkıntı ve rdı oglan aılesı
aam suanda evlenelıde 5-6 sene oldu
ortak cocuklarıda oldu
herseyın cok yolunda oldugunu soyluyor oda
ustelık erkek aılesıyle hala barısmadı yanı aılesı bunlarla barısmadı

canım Allah tamamına erdirsin...
karşılıklı sevgi saygı olduktan sonra herşeyin üstesinden gelinir...
yeğeninin de, alışması, eniştenin elinde...
kendini sevdirecek, 4 yaşında bi çocuk nihayetin de... sevgi alırsa sevgi verir...
ablan için yapacağın süslü şeyler de, neden abartı olsun ki..
aksine çok güzel olur ve çok sevinir...
yepyeni bi hayata adım atacak başlangıcı da güzel olsun di mi ama :)
içinden nasıl geliyosa öyle davran...
Allah mutlu etsin...

vardır tabi yok demiyorum ama sıkıntılı olucağını düşünüyorum .. kimse yoğurdum ekşi demez ki ..neler yaşanıyordur anlatılmıyordur .. ben gördüm çevremde .. bi kere ailesi istemiyor sorun çıkarıyor ... adam sonradan buna takıyor gözü açılınca ... ... ama daha önce evlilik geçirmiş biriyse o zaman daha olgun olur .... benim amcamda boşandı mesela bilerek boşanmış birini tercih etti ikinci evliliğinde .... yani istese bekar bir sürü kız vardı talibi ama istemedi .... o yüzden bence böyle bir denge olmalı yoksa mutsuzluk olur ... erkekler eski ilişkileri bile takarken evlililiği hayli hayli takar ... ben inanmıyorum mutlu olduklarına helede bir çocuk varsa ...

ben inanmıyorum derken ön yargılı olmuyormusun.üstelik herkes bir değildir.olabilir sorun da yaşanabilir ama hangi evlilik 4*4'lük ki.temennimiz iyi olmaları,sonuna kadar mesut yaşamaları olmalıdır.

kadın çocuklu biriyle evlenebiliyorsa erkekte evlenebilir:34:

canım ben 3 sene evlı kaldım
cocugum dogduktan sonra eskı esım tarafından terk edıldım
bana en buyuk acıları yasattı
cok kılo verdım ve hastanede yattım
mıgdemde yara var suanda
ev sag goz damarım catlak
yanı goz pınarım kurudu benım
gunlerce uyuyamadım
aylarca yemek yıyemedım

unutmayacaksa adam bunları unutmasın..
herkez dengını bulur benım esım cok kıskanc ve kısıtlayan bırı
ona ragmen bız elbetet gecmısten hıc bahsetmıyoruz yanı oturup bunu aramızda dogru duzgun en son konusmamıs
2011 eylul fılandır
esımın aılesı basta ıstemedı
ama esım ıkna ettı

dedımkı ıkna edebılıyorsan et
edemıyorsan ben devam etmek ıstemıyorum
3 ay gıbı bı surede ıkna oldular
ben o kadar ıyı bılıyorumkı suanda esımın aılesı 3 evlatları var o ucunden bıle cok sevıyolar benı
kv sımdı amelıyat olacak bıze gelıp kalmak ıstıyor

oglanın odasına koltukları vardı ben cok begenıyodum onu kaplatıp oglanın oda rengınde verdıler yenı daha 15 gun once yaptırdılar
onun odasının perdesını onlar yaptırdı

esımle aramızda ıtıs kakıs yok
gecmıs gundememızde degıl, bahsederken (oglum aynı babası o kadar huyları benzıyor- bıyolojık baba bozuntusunu bılmıyor)
hep oglanın gelecegı okul masrafları
sımdı mesela tumgundemımız 15 gun sonra dogum gununu kutlucaz
3.dogum gunu 2 kere daha ktuladım ama o zaman o masa ardında hep ben ve cocugum vardı
sımdı aıle olarak kutlucaz
ve ımrenıyorum
esım bunu anlıyor ve hıc sesını cıkarmıyor
ne hedıye alıcaz dıyor
cunku ben onu sevıyorum ve elımden geldıgınce mutlu etmeye mutlu oldugumu soylemeye calsııyorum

cunku esım benımle evlenerek cok yüce bişey yapmadı yani minnet duydugumu asla bılmıyor

yanı sankı bız evlenmeden cocuk yapmısızda evlenmıs gıbıyız masallah dıyeyım:nazar::nazar::nazar:

aılesıye ılk gecmımısımı konusma cabasında ben aglamya basladım ve kv aglamıstı o gun..
dahada konusu acılmaz..
sadece 3 aıleden bu durumu saklıyorlar
araları ıyı degıl..
tek sıkıntım bu

umarım esımde hıc bır zaman pısman olmaz 2.kez yarı yolda kalmak ıstemem

tabii ki var..örneğin Yenidendoğdum :nazar: ve yakında başka biri daha olacak İnşallah :)

gönüller ve akıllar bir olsun yeter..boşanmış olmak bir hastalık değildir ki,seçim ya da mecburiyettir..

mıgdemde yara var suanda
gunlerce uyuyamadım
aylarca yemek yıyemedım

ona ragmen bız elbetet gecmısten hıc bahsetmıyoruz yanı oturup bunu aramızda dogru duzgun en son konusmamıs
2011 eylul fılandır
ama esım ıkna ettı

ben o kadar ıyı bılıyorumkı suanda esımın aılesı 3 evlatları var o ucunden bıle cok sevıyolar benı

oglanın odasına koltukları vardı ben cok begenıyodum onu kaplatıp oglanın oda rengınde verdıler yenı daha 15 gun once yaptırdılar

gecmıs gundememızde degıl, bahsederken (oglum aynı babası o kadar huyları benzıyor- bıyolojık baba bozuntusunu bılmıyor)
3.dogum gunu 2 kere daha ktuladım ama o zaman o masa ardında hep ben ve cocugum vardı
ve ımrenıyorum
ne hedıye alıcaz dıyor
cunku ben onu sevıyorum ve elımden geldıgınce mutlu etmeye mutlu oldugumu soylemeye calsııyorum

cunku esım benımle evlenerek cok yüce bişey yapmadı yani minnet duydugumu asla bılmıyor

yanı sankı bız evlenmeden cocuk yapmısızda evlenmıs gıbıyız masallah dıyeyım:nazar::nazar::nazar:

aılesıye ılk gecmımısımı konusma cabasında ben aglamya basladım ve kv aglamıstı o gun..
dahada konusu acılmaz..
araları ıyı degıl..
tek sıkıntım bu

inşallah ömrünüz boyunca mutlu olursunuz canım.çok duygulandım.allah eşinden ve ailesinden razı olsun sana geçmişini unutturdukları için:16:maaşallah:nazar::nazar::nazar:

ben inanmıyorum derken ön yargılı olmuyormusun.üstelik herkes bir değildir.olabilir sorun da yaşanabilir ama hangi evlilik 4*4'lük ki.temennimiz iyi olmaları,sonuna kadar mesut yaşamaları olmalıdır.

kadın çocuklu biriyle evlenebiliyorsa erkekte evlenebilir:34:

evlenebilir tabi banane çekicek olan kendileri .ben oğlum olsa allah korusun çocuklu birinle evlenmesini istememem .siz ister misiniz acaba merak ettim ... neyse önyargı değildi gördüğüm örneklerden yola çıktım ..bana sağlam gelmiyor herkes kendi bilir herkesin kendi hayatı ben düşündüğümü söyledim ...

KIZLAR YORUMLARINIZI TEK TEK OKUDUM .TEŞEKKÜR EDERİM

YENİDEN DOĞDUM İNŞALLAH ÇOK MUTLU OLURSUN :nazar:

Herşey kısmet ,benim yiğenim mesela hiç babasını grmemiş insan pegadog gösterin demiş yiğenim babasının resimini görmek istediğinde ablam gösterdiğinde hiç beğenmedim demiş..

ÇOCUĞUN TARAFINDAN AMCA İLE DAYISI SORUN ÇIKARMIŞLAR AMA ÇOCUK KİMSENİN NE DEDİĞİNİ ÖNEMLİ DEĞİL ,SİZ MUTLU OLACAKSNZ DİYE BENİM MUTSUZ OLAMAM DEMİŞ ,AĞIR BAŞLI BİR İNSAN VE ÇOK YARDIMSEVER,ÇALIŞMAYI SEVEN İNSAN.BENDE İLK BAŞTA OLUR MU DİYORDUM AMA SABAHLARA ADAR KONUŞMUŞLUĞUMUZ OLMUŞTUR TELEFONDA ,GİZLİ SAKLISI YOK. HERŞEYİ DÜŞÜNEN İNSAN ..

BEN ANNEME SÖYLEDİM ŞÖYLE KURABİYE YAPTIRMIŞLAR FELAN DİYE YAKIŞIK KALMAZ DİYOR AMA BEN ÇK İSTİYORUM YAPTIRMAK.VE YAPTIRCAMDA SANIRIM .:) Düğünü ablam düşünmüyor olur mu öyle şey 2.evlilik ve çocukla diyor.ama ben olsun ne olcak dünyaya bir kere gelmiyorsun diyorum...herşein en güzeli olmalı diyorum .

o elalem ne der dene derse desin senin mutluluğundan önemli değil elalemin ne demesi diyorum

canım ben facebook'a pc den bakamıyorum malesef . telden giryorum bu yüzden isim verbilir misin?

Kızlar selam,

Allah kısmet ederse ablam için 10 şubatta isteme olacak , sonraki haftada alışverişe çıkılıp haftasonuda yüzükler takılacak.

ablamın 2. evliliği olacak ve 4,5 yaşında bir prensesimiz var ,hiç babasınıda görmedi .arayıp da sormaz zaten babası.Hep soru işaretleri var nasıl geçinnicekler,yiğenim alışıcak mı yoksa daha mı kötü olacak diye sorup duruyorum ..konuştuğu insan hiç evlenmemiş biri ailesi ilk başta karşı çıkmıştı ,ama sonra kabullendiler.

Aynı şehirdenler ve uzakan akrabalıkta var .onu göz önüne getiripte kabl ettiler gerçi çocuk deli gibi seviyor...taa 7 sene öncesinden beri varmış ablama karşı duyguları ama açılamamış ,askerden dönüncede nişanlandığını duyunca hiç ses etmemiş.

kimi zaman şaşırıyorum böyle aşklar var mı gerçekten diye yani:)

böyle 2 evliliğini hiç evlenmemiş biiryle yapan var mı sorunlar yaşıyor muusunuz hiç?

ablamın ilk evliliği görücü usulüydü ve istemeden evlenmşti

birde şöyle sorum var,şu süslü ,püslü söz tepsileri oluyor onlardan almak ,ve sözde aşk kurabiyelerinden yaptırmak istiyorum süpriz olacak ablama.

ne dersiniz sizce abartı olur mu birde nerede yaptırabilirim acaba?

yardımlarınıza ihtiyacım var.

;Allah yar ve yardımcısı olsun.böyle mucizeler insanı çok etkiliyor.çok guzel olsun herşeyi.elinizden geleni yapın.

mıgdemde yara var suanda
gunlerce uyuyamadım
aylarca yemek yıyemedım

2011 eylul fılandır
ama esım ıkna ettı

ve ımrenıyorum
ne hedıye alıcaz dıyor

dahada konusu acılmaz..
araları ıyı degıl..
tek sıkıntım bu

allah mutluluğunuzu bozmasın ama ben inanmıyorum tam olarak mutlu olunacağına ... yani adam kabul ettrmiş annesine ne yapıcak başka ... ben anne olsam bekarsa oğlum istemem evlenmiş bir kadınla evlenmesini kaldı ki bide çocuk var allah korusun ... tabi bazı insanlar rahat olabilir .ama genelde benim gibi düşünülür ...

evlenebilir tabi banane çekicek olan kendileri .ben oğlum olsa allah korusun çocuklu birinle evlenmesini istememem .siz ister misiniz acaba merak ettim ... neyse önyargı değildi gördüğüm örneklerden yola çıktım ..bana sağlam gelmiyor herkes kendi bilir herkesin kendi hayatı ben düşündüğümü söyledim ...

ben bir çok konuda net biriyimdir.ne yapacağım da bellidir genelde.ama 2 oğlum var ve kimlerle evlenirler konusunda net olamam.hayat ne getirir bilemem.öyle zaman geliyor ki asla dediklerini sessizce kabullenmen gerekebiliyor.şu anda ben sadece allah iyi insanlarla iyi ailelerle karşılaştırsın diye dua ediyorum,şu kriterde olsunlar diye değil:34:

allah herkese ve bana ve çocuklarıma hayırlı güzel günler göstersin inşallah:nazar::nazar::nazar:

Back
X