kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Basakk266

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
20
0
6
35
Eskişehir
Ben bu ay beklenen tarihten 4 gün önce regli oldum reglim gecenki aylara göre az oldu ilk gün az ikinci gün birazdaha yogun üçüncü tekrar az geldi ertesi 2 gün biraz kahverengi gb akıntı geldi şimdi bişey yok.. Reglimin 2 ci günü test yaptım negatif cıktı.. Sizce test yapsam cıkarmı yardım edin neolur.. Buarada vucut ısım yukseldı avuc içlerim çok sıcak esım her bana dokundugunda yanıosun dio sizce hamılelik varmı

Deminden beri dolanıyorum forumda konu açsam mı açmasam mı diye. Sıkıntımız aynı.
Benim de reglim 5 gün önce geldi. Bir çok belirti yaşadığım halde test negatif çıktı. Benim ateşim 1 aydan fazla oldu 37-37,4 arası gidip geliyor. Normalde 36,5 dir. Bir de idrar rengim değişmişti hala düzelmedi. Acaba sıcaklardan mı yanıyorum bu kadar yoksa idrar yollarında bişey varda o mu ateş yapıyor anlamadım.
Başka belirtin var mı senin, ateşini ölçtün mü.

Benim atesten başka birde sürekli uyku hali ve çabuk yorulma var ama bu havalardan mı bilmiyorum gündüz kalkıyorum kahvaltımı yapınca yıne uyku basıyo yine uyuyorumm.. Reglim ilk defa böyle duzensız oldu nerdeyse 3 gün içinde bitti sonra cok az kahverengi gb bişey geldi ki benim böyle bitmez hiç reglim anlam veremıyorumm vucudumaa( sen testi tekrarlıycan mı canım buarada

Ben yarın sağlık ocağına gideceğim. Bakalım ne tahliller isteyecek. Bende de uyku ve halsizlik var. Ateşten kaynaklanıyor muhtemelen.
Ben gebelik olduğunu düşünmüyorum (olmasını çok isterim). Adet olmadan önce göğüslerim hiç şişmediği kadar şişmişti hatta damarları falan görünce acaba mı dedim. Adetime 6 gün vardı test yaptım negatif çıktı ertesi günde hastalandım göğüslerim indi. Hamile olsaydım inmezdi herhalde.

Acaba vucut kendini hamileliğe mi hazırlıyor ki ben artık öle düşünmeye başladımm.. Sen gittinmi saglık ocagına ne dediler benide bilgilendirirsen çok sevinirimm

Acaba vucut kendini hamileliğe mi hazırlıyor ki ben artık öle düşünmeye başladımm.. Sen gittinmi saglık ocagına ne dediler benide bilgilendirirsen çok sevinirimm

Pazartesi aç karnına kan sayımı bi de birkaç bişey söyledi onlara bakılacakmış.. 1 ay sürenin çok olduğunu ama ateş çok yüksek olmadığı için bir problem olmayabilir ya da enfeksiyon olabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…