- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Durumu nasıl özetleyeceğimi bile bilmiyorum.Çok sıkıntılı bir dönemdeyim. Eşimle geçmişte sorunlarımız oldu ama bir şekilde çözdük.küçük şeyler dışında son zamanlarda bir sorunumuz yok aslında.ikimizinde ikinci evliliği ve ben ikinci bebeğimi bekliyorum.diğeri 20 aylık gelecek ay tekrar anne olacağım umarım.Eşime karşı kendimi çok soğumuş hissediyorum aslında seviyorum gibi de ama bir türlü eskiden olduğu gibi sarılıp iyi şeyler hissedemiyorum.bir araya geldiğimiz her saniye sürekli bir tartışma ihtiyacı duyuyorum.En normal şeyler bile gözüme batmaya başladı.İki gündür bahaneyle oğlumun odasında yatmaya başladım.bazen sarılmak istiyorum her şey düzelsin istiyorum ama bir şey beni engelliyor.bir türlü yapamıyorum.film izlerdik birlikte vakit geçirirdik onu bile istemiyorum artık.bu durumumun nedenin de bilmiyorum ama sanki adaletsizliğe uğramışım gibi bir his var ona bakarken içimde.biliyorum net bir şey yazmadığım için cevaplaması çok zor ama ben ne yapacağım çok mutsuzum.bu durumu yaşayan ve sonra düzelen varmı aranızda?