KIZLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.435
9.511
358
Durumu nasıl özetleyeceğimi bile bilmiyorum.Çok sıkıntılı bir dönemdeyim. Eşimle geçmişte sorunlarımız oldu ama bir şekilde çözdük.küçük şeyler dışında son zamanlarda bir sorunumuz yok aslında.ikimizinde ikinci evliliği ve ben ikinci bebeğimi bekliyorum.diğeri 20 aylık gelecek ay tekrar anne olacağım umarım.Eşime karşı kendimi çok soğumuş hissediyorum aslında seviyorum gibi de ama bir türlü eskiden olduğu gibi sarılıp iyi şeyler hissedemiyorum.bir araya geldiğimiz her saniye sürekli bir tartışma ihtiyacı duyuyorum.En normal şeyler bile gözüme batmaya başladı.İki gündür bahaneyle oğlumun odasında yatmaya başladım.bazen sarılmak istiyorum her şey düzelsin istiyorum ama bir şey beni engelliyor.bir türlü yapamıyorum.film izlerdik birlikte vakit geçirirdik onu bile istemiyorum artık.bu durumumun nedenin de bilmiyorum ama sanki adaletsizliğe uğramışım gibi bir his var ona bakarken içimde.biliyorum net bir şey yazmadığım için cevaplaması çok zor ama ben ne yapacağım çok mutsuzum.bu durumu yaşayan ve sonra düzelen varmı aranızda?

Durumu nasıl özetleyeceğimi bile bilmiyorum.Çok sıkıntılı bir dönemdeyim. Eşimle geçmişte sorunlarımız oldu ama bir şekilde çözdük.küçük şeyler dışında son zamanlarda bir sorunumuz yok aslında.ikimizinde ikinci evliliği ve ben ikinci bebeğimi bekliyorum.diğeri 20 aylık gelecek ay tekrar anne olacağım umarım.Eşime karşı kendimi çok soğumuş hissediyorum aslında seviyorum gibi de ama bir türlü eskiden olduğu gibi sarılıp iyi şeyler hissedemiyorum.bir araya geldiğimiz her saniye sürekli bir tartışma ihtiyacı duyuyorum.En normal şeyler bile gözüme batmaya başladı.İki gündür bahaneyle oğlumun odasında yatmaya başladım.bazen sarılmak istiyorum her şey düzelsin istiyorum ama bir şey beni engelliyor.bir türlü yapamıyorum.film izlerdik birlikte vakit geçirirdik onu bile istemiyorum artık.bu durumumun nedenin de bilmiyorum ama sanki adaletsizliğe uğramışım gibi bir his var ona bakarken içimde.biliyorum net bir şey yazmadığım için cevaplaması çok zor ama ben ne yapacağım çok mutsuzum.bu durumu yaşayan ve sonra düzelen varmı aranızda?
Cnm eşinle büyuk bir sorunmu yaşadın bu duygularün òncesinde..

gebelikle ilgili olabilir son zamanların ve hormocuklar tavan yapabilir ayrıca bu adaletsizlik kavramını biraz açarmısın
aslında onda da haksızım biliyorum.diğer evliliğinden de çocukları var ve nafakasını ödüyor doğal olarak.maaşının 3'de 1 gibi bir bölümünü o tarafa aktarıyor.Geçende 20 aylık oğluma montu yok ve mont gerekli dedim bence ihtiyaç değil daha küçük dedi.bundan dolayı sinirlerim bozuldu sanırım.haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum.adalet duygum zedeleniyor o böyle deyince.ama anlamaya çalışmak lazım belkide yapamıyorum bir türlü.

Ne yapsın adam bilmiyormuydunuz evlatları olduğunu nafaka ödediğini
Maaşının 3 de 1 ile yetineceğinizi konuşmadınızmı evlenmeden.
Bence adaletsizliğe uğramıyosunuz.
Adaletsizlik yapıyosunuz.
adaletsizliğe uğranan nokta verilen nafaka değil hanımefendi.20 aylık oğlumun monta ihtiyacı olduğu halde yokmuş gibi davranılması.

Ne yapsın adam bilmiyormuydunuz evlatları olduğunu nafaka ödediğini
Maaşının 3 de 1 ile yetineceğinizi konuşmadınızmı evlenmeden.
Bence adaletsizliğe uğramıyosunuz.
Adaletsizlik yapıyosunuz.
İyide 20 aylık bebeğin monta ihtiyacı yoktur diyen biri var ortada. Tabiki adaletsizliktir bu

adaletsizliğe uğranan nokta verilen nafaka değil hanımefendi.20 aylık oğlumun monta ihtiyacı olduğu halde yokmuş gibi davranılması.

Yahu şimdi dicemki mont alacak parayı bi şekilde bu ay denkleştiremiyorken bile.
Ne diye 2. Cocuk adamın zaten varmış bakma yükümlüğünde olduğu başka evlatlarıda.
Yarını düşünmek gerekmezmi hanım efendi.
Günah değilmi ikinizinde 2. Evliliği huzuru 2 nizde hak etmiyormusunuz.

Yahu şimdi dicemki mont alacak parayı bi şekilde bu ay denkleştiremiyorken bile.
Ne diye 2. Cocuk adamın zaten varmış bakma yükümlüğünde olduğu başka evlatlarıda.
Yarını düşünmek gerekmezmi hanım efendi.
Günah değilmi ikinizinde 2. Evliliği huzuru 2 nizde hak etmiyormusunuz.
denkleştiremiyoruz demedim ben dikkat ederseniz eşimin ihtiyaç olmadığını söylediğinden bahsettim.zaten denleştiremiyor olsa adaletsizlik olarak görmem durumu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X