Kizlar yardiminiza ihtiyacim varrrr

Arkadaslar ben kilo verince yuzum zayifliyo once ama yuzumun zayiflamasini istemiyorum bunun icin ne yapa bilirim

Ahhh ahhh aynı konudan benimde sorunum varr İnşallah bir yöntem vardır da nasipleniriz sayende

sanırım protein alamdığını için yüzünüzden kilo veriyorsunuz
yumurta yemeğe çalışın

aşağıda gugıl amcadan bir kaç alıntı var gz atın isterseniz

Kilo verince insanın yüzü çöker derler. Hülya Avşar bu kadar incelirken yüzünün çökmemesi için özel bir şey uyguladınız mı?
Diyet sırasında yeteri kadar protein almazsanız; kaslar çöker ilk olarak da yüz kasları erir. Diyet sırasında buna dikkat etmek gerekli. Kaslar erirse gözaltları morarabilir. Mesela; detoks diyeti yapar, şok diyet uygularsanız birdenbire bakarsınız ki, vücudunuzda sarkmalar olmuş. O yüzden protein, karbonhidrat ve sebzeleri dengelemek gerekli. Üçünü de çok iyi kullanmak gerekiyor.

bir de bizim sitemizden bir başlık buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=433825

Son düzenleme:
Bol protein agirlikli beslenip spor yaparak verirsen yuzun daha az zayiflar. Ama illaki zayiflayinca yuz kuculuyor. Sabahlari 2 yumurta sut. Onun disinda her ogunde mutlaka koca bir kase yogurt. Oglen aksam et yemege calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…