kızlar yardımıza ihtiyacım var

gzaysn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
80
3
6
35
Adana
Bakteriyel vajinit varmış ben de ama fazla değilmiş fitil dedi Dr aldım bugün baslayacam kullanmaya. 5 aydır bebek için uğraşıyoruz ama bi türlü olmuyor sizce sebebi bendeki iltihap mıdır?

olabilir canım iltehabın engel olduğunu söylüyorlar inş tedaviden sonra bebişine kavuşursun peki ne gibi şikayetlerin vardı?

Inan ki hiçbir şikayetim yoktu. Sadece 5 ay bebek olmayınca dogumevine gittim.smir testi yaptı bugün çıktı sonucu. Ama ben almadım sonucu bi tanıdığım getirdi o da doktor. O söyledi fazla bişey yok fitil kullan diye. Ben de merak ettim bu yüzden mi olmuyo diye

Endişelenme fitil kullanmakta bi sakınca yok genelde rahim içi iltihaplanmalarda veriyorlar çok normal bişi kullandıktan sonra anlıyosun zaten faydasını ama fitil kullanırken cinsel birliktelikte bulunmayın!! Geceleri uyumadan önce koyarsan daha iyi olur çok kullandım ben endişelenme kadınların çilesi bitmez, evli kadınların çilesi hiç bitmez :)

Bebek konusuna gelince daha yolun başındasınız kendini ferah tut malesef türk filmlerindeki gibi değilmiş bu iş , ceket atsalar hamile kalıyorlardı bizde öyle sanırdık ama öyle değilmiş :) "bi kadının bir yıl içerisinde hamile kalma oranı %65 imiş " biz iki yıl uğraştık hiç bi sorun yok çalışmaya devam diyip durdu doktorum :) ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu karnımda 6 ay sonrasındada yeniden hamile kaldım şimdi 1 aylık kızım var denemediğim şey kalmamıştı bi çok doktorda denedim malesef yanlış yönlendiren doktorda çok tüp bebek konusunda özellikle eşim için çocuğu zor olur tüp bebek yapalım diyen bile çıktı ama kanmadım hırs ettim kendim yaptım hırs ettim normal doğurdum bide üstüne :) ama psikoloji çok önemli ve eşinle olan bağın , bu süreçte Allah korusun ilişkinizde bozulmalar bile olabilir çocuk olsun diyerekten birlikte olmayın zorlamaya dönüyor ne zevki kalıyor ne de isteği ve eşi kendinden soğutabiliyorsun (deneyimimden biliyorum) akışına bırak çok bişi yapmak istiyorsan eczanede yumurtlama testleri var adetin 8. Gününden itibaren yapabiliyosun yumurtladığını gösterdiğinde birlikte olun bu kızı ben böyle yaptım :) umarım herşey gönlünce olur sevgiler ..

Su_naz ay ne güzel yazmışın öyle. Tamamen beni anlattın. Şöyle bi problem var bu ay düzenli çalıştık ve su an hamile olup olmadığımı bilmiyorum çünkü daha 10 gün var adetime. Fitili kullansam ilk haftalarda zararlı diyo. E fitili kullanmasam düşük tehlikesi olur erken doğum olur diyo. Arada kaldım anlamadım bişey. Hadi adet olsam bitince kullanayim desem öbür ay hiç çalışma olmayacak :) dediğin gibi eşimi de strese sokmak istemiyorum artık Allah gönlümuze göre versin ne deyim. Hayirla sağlıkla büyüt bebeğini inşallah çok sevindim o kadar sıkıntının üstüne bebek olmasina

Bakteriyel vajinit varmış ben de ama fazla değilmiş fitil dedi Dr aldım bugün baslayacam kullanmaya. 5 aydır bebek için uğraşıyoruz ama bi türlü olmuyor sizce sebebi bendeki iltihap mıdır?
Arkadaslar Merhaba,

Benim su an bvim gecti bu sebeple hepinize cozumu soylemek istiyorum....
Kusburnulu C vitamini satiliyor (amazon veya ebayden vitamin C with rosehip veya vitamin C with rosehip extract diye de aratabilirsiniz) alin bir tane tableti vajinanizin icine koyun. (bazi kisilerde azicik yanma olabiliyormus fakat bende olmadi) iki gun boyunca akinti olusuyor ama akinti olmasina ragmen butun koku ve o peynirimsi seyler ilk gunden itibaren yok oluyor zaten akinti da bvnin c vitamiyle beraber disari atilmasi. (ped koymayin kotu pamuk ic camasirlarinizi giyin iki gun aksin kendi kendine takilsin). iki gunun sonrasinda da geciyor.
ben bunu son 8 aydir cektim. koku yuzunden sporu vs birakmak zorunda kalmistim. allahtan tedavi ise yaradi. umarim sizin de faydali olur...

Ben de aylarca arayisimdan sonra bir sitede gordum, o kadar sey denedikten sonra insan yok bunu da denemeyecegim oluyor ama emin olun denemek o kokudan ve hayattan sogumaktan iyidir.

Ha bir de ise yaradiktan sonra bir 'allah razi olsun'unuzu alirim icinizden ve bir de gulumsemenizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…