KIZLAR YARDIMM BETA 5.5

kediliannee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
132
27
18
28
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 27 ağustosta yumurtlama oldu değerlendirdik yumurtalamaya göre bat 9 eylül oluyor. 7 eylülde kahverengi akıntı geldi kesildi sanırım yerleşmeydi. bu durumda 2 gün gecikmem var sabah testte silik çizgi çıkınca kan tahlili verdim beta 5.5 çıktı yine kimyasal olur diye korkuyorum 2 gün gecikmeyle böyle değer çıkıp yükselen oldu mu uzun oldu kusura bakmayın :(

1 gün gecikmeyle 5.5 çıktı, 1 hafta sonra tekrar verdim 200 çıktı ama sonradan düştü kimyasal oldu

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 27 ağustosta yumurtlama oldu değerlendirdik yumurtalamaya göre bat 9 eylül oluyor. 7 eylülde kahverengi akıntı geldi kesildi sanırım yerleşmeydi. bu durumda 2 gün gecikmem var sabah testte silik çizgi çıkınca kan tahlili verdim beta 5.5 çıktı yine kimyasal olur diye korkuyorum 2 gün gecikmeyle böyle değer çıkıp yükselen oldu mu uzun oldu kusura bakmayın :(

Neden hemen kötü düşünüyorsunuz kimyasal sonrasında sağlıklı gebelik geçirenler de var benim de ilk öğrendiğimde beta 6.77 çıkmıştı dört gün sonra 118’e yükseldi ondan sonra sağlıklı bir şekilde ilerledi çok şükür inşallah sizin de öyle olur iyi düşün iyi olsun

Şuan bende 3 aylık gebeyim ve 6 yılın sonunda.. Hamile kalmadan bir önceki ay adetten 4 gün önce beta 7.4 çıktı içime doğan bir hisle test yapmıştım ve pozitifti neyse iki gün sonra 8.4 oldu adet günümden 2 gün sonra kanama geldi ve değerim 2.30a düştü, hemen ardından sağlıklı bi gebelik.. iki farklı doktora gittim o sırada ilki profesördü başıma geleni anlattım kimyasal gebelik değil değerlerine bakalım dedi işte gebe kalmak için olan değerlere.. neyse baktı biraz dalgalanmalar olmuş dedi vsvs sonra başka bi doktora daha gittim oda bunun bi kimyasal gebelik olduğunu ve gayet normal bi durum olduğunu anlattı o ay hiç bişeyi düşünmedim stres yapmadım en önemlisi o haberi aldığımda neden olmadı diye sorgulamadım, sonraki ay hemde eşimin memleketine gittiğimizde 3 günlük adet gecikmesi ve 1500 beta hcgyle hamileliğimi öğrendim. İşin açıkcası sadece zamana bırakın, bence iki gün sonra test vermek yerine bir hafta sabret bu surede kanaman gelmediği sürece kafan rahat olsun. İnan ki olacağı varsa stresle olmazda sadece akışına bırak. İnşaAllah bebeğin seninledir🤲🏻🤍

Back
X