Kizlar yardimm kocamin ilgisizliginden rahatsizim.

minik kurba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5
2
3
38
Kocam yapi olarak sinirli biri islerinden dolayi patlicak bomba gibi dolasan bir adam. Gecici bir durum degil.bir sekilde surekli hakli cikmaya calisiyo.surekli benden taviz vermemi bekliyor.ilgili ve duygularini belli eden bir kisi degil. Onun zayif noktasini da bulamadim.,ordan gonlunu edeyim. Her zaman alttan alan biri degilim ama tartismadan sonra ilk adim atan genel de benim. Bundan da sıkıldim.kacani kovaliyo gibiyim bir nevi. Kocamin ilgisini artirmak icin ne yapmaliyim? Ve kendinde de sorunlarin kaynaklanabildigini anlatabilmek icin??? Aldatma olmadigina eminim.kocasina ilgisiz davranip kocasinin ilgisini cekebilen biri var mi?

Kocam yapi olarak sinirli biri islerinden dolayi patlicak bomba gibi dolasan bir adam. Gecici bir durum degil.bir sekilde surekli hakli cikmaya calisiyo.surekli benden taviz vermemi bekliyor.ilgili ve duygularini belli eden bir kisi degil. Onun zayif noktasini da bulamadim.,ordan gonlunu edeyim. Her zaman alttan alan biri degilim ama tartismadan sonra ilk adim atan genel de benim. Bundan da sıkıldim.kacani kovaliyo gibiyim bir nevi. Kocamin ilgisini artirmak icin ne yapmaliyim? Ve kendinde de sorunlarin kaynaklanabildigini anlatabilmek icin??? Aldatma olmadigina eminim.kocasina ilgisiz davranip kocasinin ilgisini cekebilen biri var mi?
siz çalışyıor musunuz?

yani bende her dediğini yapıyorum. ama oda benimkini yapıyo...

BOL BOL MUHABBET ARTTIRICI OKU. ALLAHÜMME YA VEDÜD 400 TANE OMU GÜNLÜK ÜZERİNE HERKES SENİ SEVECEK

Fazla ilgilenme esinle o senin yanina gelsin zaten kadin ilgilenince erkek ilgilenmiyor bende oyleydim hep ben giderdim yanina simdi o geliyor benim yanima

Ben aynı senin eşin gibiyim çok mu bunaltıyor ki bu durumu eşin alıngan biri mi?

Canim sen yazarken sanki benle esimin durumunu yazmisssin canim benimde esim calisiyo akli hep iste sanki ben evde hic yokmusum gibi davraniyo bana karsi cok ilgisiz seviyor ama hic bir zaman bana icindeki duygulari anlatmaz ben hep onun pesinden dolasiyom ilgisini cekmek icin herseyi yapiyorum ama hic fayda etmiyor 7 yillik evliyim onu mutlu ediyimde oda bana baglansin diye her ipte oynadanadim ama yoruldum artik o ilgisiz davrandikca bende ona karsi ilgisiz oluyorum bende sasmisim artik napcam diye

eşim o kadar çok ilgisiz değildir ama bazen çok oluyor bunalıyorum bende bazen ters çıkıyorum bazen umursamıyorum bazen de sırnaşıyorum öpüyorum kokluyorum sakin sakin konuşmaya başlıyorum haklısın işte çok yoruluyorsun bende bunalıyorum sana ihtiyacım var gibi cümleler kullanıyorum

eşim o kadar çok ilgisiz değildir ama bazen çok oluyor bunalıyorum bende bazen ters çıkıyorum bazen umursamıyorum bazen de sırnaşıyorum öpüyorum kokluyorum sakin sakin konuşmaya başlıyorum haklısın işte çok yoruluyorsun bende bunalıyorum sana ihtiyacım var gibi cümleler kullanıyorum
Bende sizin yaptiginiz gibi yapiyorum ama insan cok yipraniyo cok yoruldum ben ben ne kadar ilgi gostersemde onun bana gosterdigi ilgi bi daka bile surmuyor bi dk sonra ayni degisen bisey olmuyor olan bana oluyor yine uzulen ben

Bende sizin yaptiginiz gibi yapiyorum ama insan cok yipraniyo cok yoruldum ben ben ne kadar ilgi gostersemde onun bana gosterdigi ilgi bi daka bile surmuyor bi dk sonra ayni degisen bisey olmuyor olan bana oluyor yine uzulen ben

bazen eşim o kadar içten bakıyor ki mutlu olduğunu görüyorum ki o zaman ayaklarım yerden kesiliyor
sabır en iyi dosttur canım yapılacak bir şey yok mutlaka bi yerden güzel şekilde yapıyordur yakalamak önemli
yeri gelir 3 4 5 gün küs kaldığımda olur eşimle
hayat o kadar kısa ki bazen karşılık beklemeden yapınca daha da mutlu oluyorsun
eşinle fazla inatlaşma inadın geçince normale dönmelisin
evvelden innadım içimden geçse egom geçmiyordu
şimdi inadım geçince egomu da kapıdan yolcu ediyorum eşimi yanıma alıyorum
sinirlendiğimde eşimin kaba etine vururum oda çocuklaşır ben sakinleşince
eşim yapar niye yapıyorsun dediğimde sende yaptın diyorum tabi bunları gülerek
sana sinirlendiğimden yapıyorum diyorum
eşimde sana çok sinirlendim diyor gülüşerek oyle yapıyoruz
önceden bunlar yerinde fırtına esiyordu

bazen eşim o kadar içten bakıyor ki mutlu olduğunu görüyorum ki o zaman ayaklarım yerden kesiliyor
sabır en iyi dosttur canım yapılacak bir şey yok mutlaka bi yerden güzel şekilde yapıyordur yakalamak önemli
yeri gelir 3 4 5 gün küs kaldığımda olur eşimle
hayat o kadar kısa ki bazen karşılık beklemeden yapınca daha da mutlu oluyorsun
eşinle fazla inatlaşma inadın geçince normale dönmelisin
evvelden innadım içimden geçse egom geçmiyordu
şimdi inadım geçince egomu da kapıdan yolcu ediyorum eşimi yanıma alıyorum
sinirlendiğimde eşimin kaba etine vururum oda çocuklaşır ben sakinleşince
eşim yapar niye yapıyorsun dediğimde sende yaptın diyorum tabi bunları gülerek
sana sinirlendiğimden yapıyorum diyorum
eşimde sana çok sinirlendim diyor gülüşerek oyle yapıyoruz
önceden bunlar yerinde fırtına esiyordu
Canim ben bide kaynana kayinbaba gille yasiyorum esim sabah beste cikiyor evden gece onda isi bitiyor onu dogru duzgun goremiyorum bile bi hafta sonu var onuda aileseyle geciriyor hoc bisey yapamiyorum oda benim icin hic ugrasmiyor beni umursamiyor

Canim ben bide kaynana kayinbaba gille yasiyorum esim sabah beste cikiyor evden gece onda isi bitiyor onu dogru duzgun goremiyorum bile bi hafta sonu var onuda aileseyle geciriyor hoc bisey yapamiyorum oda benim icin hic ugrasmiyor beni umursamiyor

ah canım ah nerdeyse aynıyız canım kendi annemle yaşıyoruz zaten bu durum bundan öyle canım
eşim sabah gider akşam gelir tek farkımız bu galiba
en sağlıklısı kendi evimiz olması galiba

ah canım ah nerdeyse aynıyız canım kendi annemle yaşıyoruz zaten bu durum bundan öyle canım
eşim sabah gider akşam gelir tek farkımız bu galiba
en sağlıklısı kendi evimiz olması galiba
Oylede benimki boyle zaten hep beklerim evde yanliz kalalim diye yanliz kalsak ta ayaklarini uzatim televizyona bakar aanki ben hic yaninda yokmusum gibi yada gidip uyur cok degisik biri ya 7 yillik koxam daha coEmedim onu bazan diyorum kendi kendime belkide beni sevmiyodur cunki bana karsi cok sorumsuz biri

evlenmeden önce nasıldı eşin?
Benim esim evlenmeden once simdiki durumundan cok daha iyidi ilgilenirdi hep aradi beni gormeye gelirdi sarkilar soylerdi evlendim cok degisti bana karsi cok sorumsuz ilgisiz biri oldu sanki onun icin ben olsamda olur olmasamda oyle davraniyor

Benim esim evlenmeden once simdiki durumundan cok daha iyidi ilgilenirdi hep aradi beni gormeye gelirdi sarkilar soylerdi evlendim cok degisti bana karsi cok sorumsuz ilgisiz biri oldu sanki onun icin ben olsamda olur olmasamda oyle davraniyor
öküze bağladı anlaşılan.
hayır yani ne oluyor evlenince?

Back
X