Buharlı Ütüler Kızlar yardımm

Aycemil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.761
7.016
158
37
İyi geceler hanımlar. Bir ütüye ihtiyacım var. Azur gv4909 dikkatimi çekti kullanan var mı? Şikayeti olan, yada başka ütü tavsiyesi olan?

Philips Kazanlı ütü derim başka da bisey demem benim çeyiz zamanımda annem her eşyamı araştırdı em iyi marka hangisi diye ve aylar suren bir uğraşın sonunda ütü de Philips markanın en iyi oldugu kanatine vardı 😃 kullanıyorum bir yıldır masallah çok iyi düşün iki tane kötü üst üste koyup utuluyorum

Philips Kazanlı ütü derim başka da bisey demem benim çeyiz zamanımda annem her eşyamı araştırdı em iyi marka hangisi diye ve aylar suren bir uğraşın sonunda ütü de Philips markanın en iyi oldugu kanatine vardı 😃 kullanıyorum bir yıldır masallah çok iyi düşün iki tane kötü üst üste koyup utuluyorum
Ama ben kazanlı istemiyorum

O zaman philipsin kazanı olmayanları var onlara bakabilirsin sıcaklık değeri yok ütü kendini kumaşa göre ayarlıyor

Philips azur ürünleri güzel bende kullanıyorum çok memnunum..

İyi geceler hanımlar. Bir ütüye ihtiyacım var. Azur gv4909 dikkatimi çekti kullanan var mı? Şikayeti olan, yada başka ütü tavsiyesi olan?
Kesinlikle Delonhgi buhar kazanlı derim ve tek geçerim

Azur u gittiğim misafirliğe kullanmıştım iyi utu, hızlıca ısınıp çabuk açıyor kırışıklıkları su damlatma problemi de yoktu
Kazanlı ütüler iyi değil bence Su damlatiyor, kazanı sürekli temizlenemiyor bu yüzden suyu kahverengi bile gelebiliyor

Back
X