Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba acil bişey danışmam gerekiyor size bebeğim 11+2 bende 2 li tarama için kan aldılar bu şekilde erkenden olan var mı bide boyu mm olarak 44 mm cm olmadı daha başklarında cm olarak görüyorum benim ki mm nedeni ne olabilir
44cm olabilir mi hiç doğduğunda 40-50cm oluyorlar zaten ortalama, yazan değerler cm.de merak etme mm o ölçümler , 11+2 demek 12.haftadasin demek tam vakti yani, hayırlısıyla büyüt inşallah
Kızlar merhaba acil bişey danışmam gerekiyor size bebeğim 11+2 bende 2 li tarama için kan aldılar bu şekilde erkenden olan var mı bide boyu mm olarak 44 mm cm olmadı daha başklarında cm olarak görüyorum benim ki mm nedeni ne olabilir
Canım cm olması imkansız zaten doğum mu yaptınız 11 haftalık bebeğiniz Bu arada ikili tarama yerine fetal dna tavsiye ederim taramalar %70 sonuç verirken fetal dna %99.7 oranlara sahip. Tabii yine sizin bileceğiniz iş
44cm olabilir mi hiç doğduğunda 40-50cm oluyorlar zaten ortalama, yazan değerler cm.de merak etme mm o ölçümler , 11+2 demek 12.haftadasin demek tam vakti yani, hayırlısıyla büyüt inşallah
Canım cm olması imkansız zaten doğum mu yaptınız 11 haftalık bebeğiniz Bu arada ikili tarama yerine fetal dna tavsiye ederim taramalar %70 sonuç verirken fetal dna %99.7 oranlara sahip. Tabii yine sizin bileceğiniz
Canım cm olması imkansız zaten doğum mu yaptınız 11 haftalık bebeğiniz Bu arada ikili tarama yerine fetal dna tavsiye ederim taramalar %70 sonuç verirken fetal dna %99.7 oranlara sahip. Tabii yine sizin bileceğiniz iş
Canım devlette yapıyorlar mı bilmiyorum istersen bir sor ben özele sormuştum taramalardan daha pahalı oluyor ama en azından kafanızda soru işareti kalmıyor bebek sağlığı ile alakalı