İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar kızlar yardımm

yldzdnz

Hayvansever
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
766
427
108
selam kızlar.gunluk kullanmak ıcın saten alt ust takım gecelıklerden almak ıstıyorum.hep cocuk gıbı pufıdık pijamalarla olmuyor artık.
ama karar veremıyorum.usurmuyum.tv karsısında koltukta otururken kayar gıder mıyım dıye:))) ne dersiniz???

selam kızlar.gunluk kullanmak ıcın saten alt ust takım gecelıklerden almak ıstıyorum.hep cocuk gıbı pufıdık pijamalarla olmuyor artık.
ama karar veremıyorum.usurmuyum.tv karsısında koltukta otururken kayar gıder mıyım dıye:))) ne dersiniz???

cnm ıcı yunlu satenler var
kolunda böle gupuür işlemesi var fılan cok şıklar..

merhaba,
genelde saten pijama takımları çeyizlik olduğu için çok kaliteli şeyler olmuyo ya, kalitelileri de çok pahalı ama evde giymelik şık bişeyler arıyorsan seasoul'un ürünlerini tavsiye ederim. kumaşları bambu ya da kaliteli penyeden oluyor. Seasoul adresinden modelleri bakabilirsin, mağazaların adresleri de yine internet sitesinde var. daha değişik şeyler bulursan bizle de paylaş biz de alalım :)

tesekkurler arastırayım bakııım.
içi yünlü saten mi.hımmmm internetten almayı dusunuyordum vazgectım bunu duyunca gıdıp dukkan dukkan gezıp bakayım ınceleyeyım ıyıce:9:

Back
X