Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalarkızlar yardımm
selam kızlar.gunluk kullanmak ıcın saten alt ust takım gecelıklerden almak ıstıyorum.hep cocuk gıbı pufıdık pijamalarla olmuyor artık.
ama karar veremıyorum.usurmuyum.tv karsısında koltukta otururken kayar gıder mıyım dıye:))) ne dersiniz???
selam kızlar.gunluk kullanmak ıcın saten alt ust takım gecelıklerden almak ıstıyorum.hep cocuk gıbı pufıdık pijamalarla olmuyor artık.
ama karar veremıyorum.usurmuyum.tv karsısında koltukta otururken kayar gıder mıyım dıye:))) ne dersiniz???
merhaba,
genelde saten pijama takımları çeyizlik olduğu için çok kaliteli şeyler olmuyo ya, kalitelileri de çok pahalı ama evde giymelik şık bişeyler arıyorsan seasoul'un ürünlerini tavsiye ederim. kumaşları bambu ya da kaliteli penyeden oluyor. Seasoul adresinden modelleri bakabilirsin, mağazaların adresleri de yine internet sitesinde var. daha değişik şeyler bulursan bizle de paylaş biz de alalım :)