Kızlar yardımm...:)

polyana41

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
74
14
18
Kocaeli
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar yardım edin lütfen 16 temmuzda eşimle tanışma yıldönümümüz işyerine bişeler göndermek istiyorum sizin fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler:1:

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar yardım edin lütfen 16 temmuzda eşimle tanışma yıldönümümüz işyerine bişeler göndermek istiyorum sizin fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler:1:

Çok güzel meyve sepetleri var , her çeşit meyveden koyuyorlar çilek elma falan , kek falan da koyuyorlar mm çok güzel oluyor. Bir de onu çiçek buketi gibi yapıyorlar. Bence harika olur. Afiyetle yer. :23:

Son düzenleme:
Çok güzel meyve sepetleri var , her çeşit meyveden koyuyorlar çilek elma falan , kek falan da koyuyorlar mm çok güzel oluyor. Bir de onu çiçek buketi gibi yapıyorlar. Bence harika olur. Afiyetle yer. :23:

ayy bak bu güzel bi fikir meyveyide seviyor bu sepeti yapan bir internet sitesi feln varmı nrde yaptrabilirim cnm

eğer iş yeri uygunsa .. :52:
siz gidin pasta gelsin mumlar vs .. :38:
romantik hos birde hediye ..
:40:

Erkeklerin işyerine böyle şeyler göndermeye gerek var mı bilemiyorum. Bana başkalarına nispet gibi geliyor böyle hareketler. Akşam görüşmeyecek misiniz ne de olsa. Bir de erkekler biz bayanlar gibi degildir boyle jestlerden pek etkilenmezler.

Back
X