Kızlar yardımmm acilll

kullandığınız ilacın prospektüsünü okumuş olsaydınız bu gecikmenin normal olduğunu bilirdiniz. Garantiye almışsınız aslında bu iyi ama böylesine güçlü ve hormonları mahveden bir ilaç kullanmadan önce mutlaka okuyun ki böyle tedirginlikler yaşamayın.

Prospektüsünü okudum ama yine de bu kadar gecikmesi beni tedirgin etti. 10 güne kadar gecikebileceğini biliyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Gerilmeyin. Ella işe yaramıştır. Geçmişte ben de yaşamıştım bu durumu. Stresten ve ilaçtan dolayı 12 gün gecikmişti. Hatta dayanamayıp doktora gitmiştim. Adet söktürücü vermişti. İçtikten 6 saat sonra adet olmuştum. :)

Doktora gitmek istemiyorum açıkçası. Daha regl olmak için beklemeli miyim yoksa eczaneden adet söktürücü alıp kullanmalı mıyım?

27nisanda sürtünmeli ilişkiden sonra vajinaya sıvı gelmemesine rağmen ella kullandım yani ilişkiden 1gün sonra. Bugün reglimin gecikmesinin 6.günü normal mi?napıcam??? Yardımcı olur musunuz lütfennnnn
Kullandığın ilacı şeker gibi ağzına atmadan önce içeriğini okusan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…