Kızlar yardımmm :( hamileyim kalçada ağrı

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
Kızlar sağ kalçamda ağrım var , topallayarak yürüyorum dünden beri :( kalsiyum magnezyum kullanıyorum ama bilemedim neden oluyo :(

Yani oyle duymuştum eltimin 3 oglu var hep derdi geceleri bacak agrilarondan uyuyamazdim die

Ben 8 ay once dogum yaptim ara ara agri olurdu da cok olmazdı ama annemgiller bebek agrisini atiyo oraya derlerdi eski toprak olunca.
Doktorunuzu aradiniz mi

Ben 8 ay once dogum yaptim ara ara agri olurdu da cok olmazdı ama annemgiller bebek agrisini atiyo oraya derlerdi eski toprak olunca.
Doktorunuzu aradiniz mi
Yok aramadım doktorumu ama Eğer yarına geçmezse ararım muhakkak :( acaba magnezyumu mu değiştirse bilemedim ki belki bu iyi gelmemiştir bana -magnorm-

Bende aynı dertten muzdariptim ikinci gebeliğimde. Çok zor bir durum biliyorum canım . Allah kolaylık versin benim doktorum kalsiyum , magnezyum başlamıştı kullandım ama hiçbi zaman tam olarak geçmedi o ağrı. Sen yinede bol bol süt , yoğurt , muz ye ve çok yorulma, doğuma kadar . Doğumdan sonra geçiyor ama işte o zamana kadar ağrın nasıl azalıyorsa dene ona göre dikkat et. Hayırlı doğumlar dilerim

Bende aynı dertten muzdariptim ikinci gebeliğimde. Çok zor bir durum biliyorum canım . Allah kolaylık versin benim doktorum kalsiyum , magnezyum başlamıştı kullandım ama hiçbi zaman tam olarak geçmedi o ağrı. Sen yinede bol bol süt , yoğurt , muz ye ve çok yorulma, doğuma kadar . Doğumdan sonra geçiyor ama işte o zamana kadar ağrın nasıl azalıyorsa dene ona göre dikkat et. Hayırlı doğumlar dilerim
Çok teşekkür ederim canım inşallah hafifler biran önce :( ben bel fıtığından korkuyorum inşallah yoktur öyle bi şey :(

Canım bi çözüm bulursan bana da haber ver bende bu ağrılar çok erken başladı doktor bunlar iyi günlerin daha artacak dedi magnezyum başladım biraz hafifledi ama yinede bazı akşamlar felç gibi sağdan sola dönemiyorum 6 yaşındaki yegenime beni kaldır diyorum ondan medet umar haldeyim idrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapıyormuş bende enfeksiyon da var onu da düzeltmeye çalışıyorum

Canım bi çözüm bulursan bana da haber ver bende bu ağrılar çok erken başladı doktor bunlar iyi günlerin daha artacak dedi magnezyum başladım biraz hafifledi ama yinede bazı akşamlar felç gibi sağdan sola dönemiyorum 6 yaşındaki yegenime beni kaldır diyorum ondan medet umar haldeyim idrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapıyormuş bende enfeksiyon da var onu da düzeltmeye çalışıyorum
Muhakkak haber veririm canım öyle iyi anlıyorum ki seni tıpkı felçli gibi oluyo insan cidden :( az önce eşimle konuştum akşam gidicez doktora yazarım doktorun söylediğini

Bendede ayni agri var canim cok siddetli olmasada yattigim yerden kalkarken zorrluyo.doktorum hamilelikten oldugunu soyledi rahmin genislemesiyle kalcaya yapilan baski artiyormus o sebeplede sag tarafta agri olurmus.ilac vb birsey tavsiye etmedi.

Bendede ayni agri var canim cok siddetli olmasada yattigim yerden kalkarken zorrluyo.doktorum hamilelikten oldugunu soyledi rahmin genislemesiyle kalcaya yapilan baski artiyormus o sebeplede sag tarafta agri olurmus.ilac vb birsey tavsiye etmedi.
Yürürken de oluyo yattığım yerden kalkarken de canim senin yalnızca kalkarken mi oluyo

Yürürken de oluyo yattığım yerden kalkarken de canim senin yalnızca kalkarken mi oluyo
Evet canim ayakta pek hissetmiyorum ama sen benden bikac hafta ilerdesin belki ondan olabilir seninkinin fazlaligi.ama doktorum normal bisey dedi korkulacak bisey yok baskidan kaynaklaniuomus.

Aynen stres yapma normal bi durum gittiginde doktorunada soylersin o daha ayrintili aciklar bizimki anlattida unuttum valla ama kisaca bundan ibaret durum..cok gecmis olsun Rabbim bebislerimize saglik versin katlaniriz hepsine..

Kuyruk sokumumda oluyor ağrı benim de. yürümemi de etkiliyor. Magnezyum da kullanıyorum ama oluyor.

Back
X