aybuke rahat ol eğerki yeni hamileysen hapşırdığında böle kramplar olur bende hergün iki kere hapşırırım arka arkaya ilk baş bende de oluyo kramp ama şimdi daha iyi hiç endişelenme sakın hapşırığını tutma hapşırman daha iyi zaten sadece hapşırırken cenin pozisyonu almaya çalış oturduğun yerde veya ayaktaysan ayaklarını karnına doru çek gövedenide hafif ey o zaman daha rahat oluyo dierek diksen kramp yapıyo
canım hazır gitmişiken bi baktır.ama bişi olmaz yanlızca rahim bağları gerilmiştir. ben de geçen kendimi mutfakta yağ şişesi devrilince yere attım kasıklarıma çok şiddetli kramp girdi bu gibi ufak tefek şeylerden bişi olmaz olucağı varsada herşey allah'tan vesilesiz hiç bişi olmaz tabiki yinede allah bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşalah.annelik bölemiş demek en ufak şeylere bile takar olduk hepimiz,hamile kaldığımdan beri elime iğne batsa bebeğimin canı yanmışmıdır diye düşünüyorum kendimden geçtim bebeğim sağ olsun yeter .hepinize çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için, yaa siz bitanesiniza.s.
ben zaten her hapşırmamda dikkatli oluyordum, dediğin gibi cenin pozisyonu alıyodum, bu aniden geldi, sabahtan beri de eşim başımın etini yiyor, sen yataktan kalkmaya üşenmişsindir diyor:mymeka: o da korktu zavallı..
13 haftalık hamileyim yazmayı unutmuşum..
ben bugün 2li testimin sonucunu almaya gidecektim, doktordan rica edecğim, kalp atışını duymazsam içim rahat etmeyecek...klava:
bende hapşırınca kasığıma ağrı girmesini ve bebişime birşey oldumu diye düşünmeyi istiyorum:))))ama o kadar hapşuruyorum fakat ortada bebiş yok:))))
bugün sabah yatarken, aniden hapşırma geldi, yattığım yerden hapşırmak zorunda kaldım. rahmime şiddetlibir kramp girdi bunun üzerine.. 3dk kıpırdayamadım yerimden ..Canım o kadar yandı ki, sesime eşim uyandı..
Şimdi kalktım, yürürken falan acıyor, bebeğime bişey olur mu? senağlamaLütfen buna benzer durum yaşayanlar yardım edin..:Saruboceq: Doktora mı gideyim?
bugün sabah yatarken, aniden hapşırma geldi, yattığım yerden hapşırmak zorunda kaldım. rahmime şiddetlibir kramp girdi bunun üzerine.. 3dk kıpırdayamadım yerimden ..Canım o kadar yandı ki, sesime eşim uyandı..
Şimdi kalktım, yürürken falan acıyor, bebeğime bişey olur mu? senağlamaLütfen buna benzer durum yaşayanlar yardım edin..:Saruboceq: Doktora mı gideyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?