Kızlar yardımmm lütfennnnn :(

sandre

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
92
0
16
35
İzmir
Kızlar ben burnumdan estetik olmak istiyorum izmirdeyim yarın ekol kbb gidicem.Ama doktor konusunda hala inanılmaz kararsızım cem beye ameliyat olan bi kaç arkadaşımla konuştum yeni yaptırdıkları için şimdilik memnunlar ve cem beyin fiyatıda daha makul geldi. Ama forumda cem bey ile alakalı okudugum yorumlarda çok şaşırdım başta memnun olan herkes sonradan inanılmaz pişman olmuş nerdeyse 1 kişi hariç herkes memnun degil cem beyden buda çok şaşırttı :18: bora beyle alakalı yorumları okudugumdada olumluda olumsuzda oldukca yorum var inanılmaz kararsızım lütfenn cem bey ve bora bey e ameliyat olanlar buraya hangisi daha iyi fikirlerini yazarsa çookk sevinicemmm... :50:

kızlar yardım lütfen :/ sizlerde bu süreçten geçenler beni daha iyi anlar yardımcı olun lütfenn

bebegiiiim yıne söyluyorm bora beey :D bu arada ben facemı dondurdum ulasamayabılırsıın :)

Merhaba.ben gecen hafta p.tesi gunu ekol hastanesinde burun estegigi oldum.yani bugun 10.gunum.benim doktorum ekolde hünkar batıkhan dı.kesinlikle bu doktoru tavsiye ederim.ben normalde cok korkak biriyimdir ama bu ameliyatta doktorum sayesinde hic korkmadim.ameliyatim guzel gecti.eli çok hafif.hiç agrim olmadi.dün alçım ve silikonlar alindi burnum cok guzel oldu cok sukur.gerci simdi odem var.bu halde bile guzel.inince daha da guzel olucak eminim.kesinlikle tavsiye ederim hünkar beyi.

Back
X