- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
Doktora göre çok normal hiç demiyo bu kadın ne düşünür diye hiç anlayış yok doktorlardaCok normal biseymis gibi bana hazirlikli olup persembe gunu tekrar gelmemi soyledi kurtaj icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora göre çok normal hiç demiyo bu kadın ne düşünür diye hiç anlayış yok doktorlardaCok normal biseymis gibi bana hazirlikli olup persembe gunu tekrar gelmemi soyledi kurtaj icin
Evet oyle canim onlar icin basit nasilsaDoktora göre çok normal hiç demiyo bu kadın ne düşünür diye hiç anlayış yok doktorlarda
Insallah gorursun canim insallah bende gorurumbende geç döllenme olduğunda kalp atışının geç duyulduğunu biliyorum. hatta ilk çocuğumda 8. haftaya yakın duymuştum. şuanda 6 haftalık gebeyim geçen pazar günü yani 5+4 de dr. gittiğimde kese vardı fakat kalp atışı için çok küçük dedi. haftaya yine gel bakalım dedi. 6+4 fln oluyoruz bakalım görebilcez mi.
Insallah gorursun canim insallah bende gorurum
Insallaaah bugun odamdan disariya adim atmadim doktorun soyledikleri beynimde cinliyorinşallah canım benim ikimzde güzel haberler veririz birbirimize Rabbimin izniyle olur herşey.
Yaptim bi hata ccanim bende oyle biliyorum fakat o sokla ne yapcagimi sasirdimHemen alttan muayeneye izin vermeseydin tehlikelidir diye biliyrm
Canim ben ogrendim ogreneli devlete gittim kesem ilk cok kucuk diye zor gorunmustu yine beni telasa sokmadilar bi hata yaptim ozele gittim sadece kadin dogum uzerine adama tamam desem aninda kurtaj edicekti o denlide fakat aklima hic alttan muayene gelmemistiCanım benim de 6+4 te kanamam olmuştu ve acile gittim. Kalp atışı vs yoktu henüz. Doktorum da zaten 8. Haftada kalp atışı için çağırmıştı. 7. Haftada oluşur ama geç döllenme ihtimaline karşılık bir hafta geç gel demişti. Kesin olsun diye. Bence doktorunu değiştir zira hamileliğin ilk döneminde alttan ultrason riskli diye biliyorum.
Gerçekten bazen söyleyecek bir şey bulamıyorum. Burda buna benzer şeyleri çok okudum malesef. Adı doktor kendisi kasap vicdansız o kadar çok var ki.X
Canim ben ogrendim ogreneli devlete gittim kesem ilk cok kucuk diye zor gorunmustu yine beni telasa sokmadilar bi hata yaptim ozele gittim sadece kadin dogum uzerine adama tamam desem aninda kurtaj edicekti o denlide fakat aklima hic alttan muayene gelmemisti
Gerçekten bazen söyleyecek bir şey bulamıyorum. Burda buna benzer şeyleri çok okudum malesef. Adı doktor kendisi kasap vicdansız o kadar çok var ki.[
Malesef evet canim rabbimden baskasina siginmayi tercih etmedim her ne kadar kalbi atmiyor Zamanla zehirler desede doktorlar rabbime sigindim