Kizlar yardimmm

Xxxnes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
26
8
3
24
Kızlar bir kez daha başlık açtım şimdi özet geçerek anlatıcam.sevgilimle iliskiye girdik ve zarim yirtildi,icime bosalma olmadi geri cekilme yontemini kullandik ama zevk suyu degmis olabilir.reglim 5 gun gecikti hicbir regl belirtim yok bugun hamilelik testi yaptim(idrar) ve negatif çıktı.yine de hamile olabilir miyim?

Hamile deilsin stress yaptigin icin gecikiyo zevk suyuyla olcak kadar kolay olsaydi hamilelik

Geç dollenme ihtimaline karşı 3-4 gun sonra tekrar test yap negatifse yoktur. Stresten gecikmis olabilirsin. Normalde cogu kişi adet gunu veya oncesinde ikinci Çizgiyi görüyor. Ben gec dollenme yasadim adetim 4 gun geçmişti negatifti 4-5 gun sonra silik Cizgi gormustum

Hamile deilsin stress yaptigin icin gecikiyo zevk suyuyla olcak kadar kolay olsaydi hamilelik
Canim yaa dogrudur daha 18 yasindayim dogurganlik daha aktif su caglarda diye biliyorum ama bi şekilde cok korkuyorum bir de normalde hep regl belirtilerim olurdu gögüs agrim kusmalarim falan ama şimdi hiçbir şey yok anlamış değilim

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir malesef gebelik riski vardır. 5gün gecikme idrar testinde çıkması gerekirdi ama her zaman güvenilir olmuyor. En kesin kan testi yapmak

Malesef o şekilde hamile kalan çok arkadaşım var korunduklarını sanarak. Evet gebelik kolay değil ama şartlar uygunsa 1 tane sperminde içeri girme yeterli oluyor.

Hepsi piskolojikdir emin ol

Malesef o şekilde hamile kalan çok arkadaşım var korunduklarını sanarak. Evet gebelik kolay değil ama şartlar uygunsa 1 tane sperminde içeri girme yeterli oluyor.
Zatrn 1 tane sperm yeterli oluyo ama zevk suyu pekde yeterli olucagini sanmiyorum hamilelik icim bende korundum halde hamile kalmis bi insanim ki bi damla da olsa onla. Olmustur zevk suyundan deil

Hepsi piskolojikdir emin ol
Insallah yaaaa evet kötü bir sey yaptigimin farkindayim surekli sucluyorum kendimi yapmamaliydim diye yemeden icmeden de kesildim... çok üzgünüm

O s
Zatrn 1 tane sperm yeterli oluyo ama zevk suyu pekde yeterli olucagini sanmiyorum hamilelik icim bende korundum halde hamile kalmis bi insanim ki bi damla da olsa onla. Olmustur zevk suyundan deil
O sıvıda sperm olabiliyor işte :)

Insallah yaaaa evet kötü bir sey yaptigimin farkindayim surekli sucluyorum kendimi yapmamaliydim diye yemeden icmeden de kesildim... çok üzgünüm
Daha yaşın cok küçük icin kipir kipir ama boyle bisi yapma sen bi kadinsin ve erkekler bazem cok igrenc olabiliyo seni kimsenin kullanmasina izim verme bir abla tavsiyesi

Gerçekten tamamen psikolojik eşimle 1 yıldır evliyim hap kullanıyordum,ilk aylarımda hapın nr kadar etkili olduğunu bilmiyordum sadece 1 gün hap içmeyi unuttum ve eşimle ilişkiyr girdik,ben hamile oldum diye çok korktum adetim gecikti,sürekli midem bulandı,göğüsüm şişti vs..bütün hamilelik belirtilerini yaşadım korkudansonuç hamile değilmişim..beyin böyle durumlarda oyun oynar

Ben hap kullanmadim kii ondan bu evhamım..insallah olmam yaa cok korktum

Önemli olan kullanıp kullanmama değil yani o anın psikolojisi
Sürekli arastiriyorum hep düzenliydim ama 5 gün geçince bi de ustune belirtilerim hic olmayinca kendime surekli ya hamile kalirsam diye dusunurken buldum hala da öyle nerden bakarsaniz gebeyim diycem o derece insallah olmam

Sürekli arastiriyorum hep düzenliydim ama 5 gün geçince bi de ustune belirtilerim hic olmayinca kendime surekli ya hamile kalirsam diye dusunurken buldum hala da öyle nerden bakarsaniz gebeyim diycem o derece insallah olmam
Ben o cahillikle aşermiştim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…