aysnr17 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Kasım 2020 155 70 13 11 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnr17 #1 Kızlar gebelikte karın ağrısı yaşayan varmı yani ishal vb. Çok zor durumdayım bu konuda birazda tedirginim tecrübesiz olduğum için
Kızlar gebelikte karın ağrısı yaşayan varmı yani ishal vb. Çok zor durumdayım bu konuda birazda tedirginim tecrübesiz olduğum için
N nimesay aslan Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2020 91 16 38 30 11 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnr17 #2 bende yeni hamileyim canım ara ara kasik agrim ve bazen ishal bazen kabızlık vae ve akşamları gaz
Sosyallanne Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 5.404 1.870 123 12 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnr17 #3 aysnr17 .!.: Kızlar gebelikte karın ağrısı yaşayan varmı yani ishal vb. Çok zor durumdayım bu konuda birazda tedirginim tecrübesiz olduğum için Genişletmek için tıkla... Ayy canım hiç sorma bende var ya bikac gündür ishalim normal hayatımda hiç olmazdım hatta kabizimdir hep niye oldu anladım boraz arastrdim normal diyolar ama beni rahatsız ediyo
aysnr17 .!.: Kızlar gebelikte karın ağrısı yaşayan varmı yani ishal vb. Çok zor durumdayım bu konuda birazda tedirginim tecrübesiz olduğum için Genişletmek için tıkla... Ayy canım hiç sorma bende var ya bikac gündür ishalim normal hayatımda hiç olmazdım hatta kabizimdir hep niye oldu anladım boraz arastrdim normal diyolar ama beni rahatsız ediyo