- 26 Eylül 2023
- 9
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi iremm12345566
Hamilelik şüphem var ve bugün beta hcg testi yaptırdım 48.90 çıktı ama normal şartlarda reglime 3 gün var acaba ondan mı yüksek çıktı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kızlarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamilesinizHamilelik şüphem var ve bugün beta hcg testi yaptırdım 48.90 çıktı ama normal şartlarda reglime 3 gün var acaba ondan mı yüksek çıktı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kızlarrr![]()
Adetten dolayı yüksek çıkmaz hamilesinizHamilelik şüphem var ve bugün beta hcg testi yaptırdım 48.90 çıktı ama normal şartlarda reglime 3 gün var acaba ondan mı yüksek çıktı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kızlarrr![]()
Bazıları regli yakınsa değer yüksek çıkıyor diyor emin olamadım sanırım 2 gün sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş bakalım hayırlısı teşekkür ederim:)Hamilesiniz
MaşallahHamilelik şüphem var ve bugün beta hcg testi yaptırdım 48.90 çıktı ama normal şartlarda reglime 3 gün var acaba ondan mı yüksek çıktı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kızlarrr![]()
Bende öyle biliyorum ama böyle yorumlayanlar da olmuş bilemedim doktora 2 gün sonra gidicem sabırsızlanıyorumAdetten dolayı yüksek çıkmaz hamilesiniz
Alakası yok bence 2 günde bir artıyor mu sağlıklı gebelik mi diye artış kontrol ediliyor sağlıkla gelsin inşallahBazıları regli yakınsa değer yüksek çıkıyor diyor emin olamadım sanırım 2 gün sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş bakalım hayırlısı teşekkür ederim:)
Hamilemiyim ki acabaMaşallah![]()
Ben hiç bilmiyorum ilk deneyimim bu şekilde duydum etrafımdan , regli geçmeden kan verilmez erken vermişsin dedilerAlakası yok bence 2 günde bir artıyor mu sağlıklı gebelik mi diye artış kontrol ediliyor sağlıkla gelsin inşallah![]()
Yani sonuca göre hamilesin bende tam bilmiorum burda okuduklarimdan yola cikarak hayrli olsun diliyorummHamilemiyim ki acabasağolun teşekkür ederim ilk deneyimim hiç bişey bilmiyorum
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımBende öyle biliyorum ama böyle yorumlayanlar da olmuş bilemedim doktora 2 gün sonra gidicem sabırsızlanıyorum![]()
Hayırlısı olsun inşallah saglikla gelsinBen hiç bilmiyorum ilk deneyimim bu şekilde duydum etrafımdan , regli geçmeden kan verilmez erken vermişsin dediler
Çok teşekkür ederim sağolunYani sonuca göre hamilesin bende tam bilmiorum burda okuduklarimdan yola cikarak hayrli olsun diliyorumm![]()
Çok teşekkür ederim peki benim ne zaman doktora gitmem gerekiyor ben , bugün sadece acilde kan testi verdimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım2 gün sonra tekrar değere baktırın 1500-2000 civarına geldiğinde ancak doktor kontrolünde hatta 5. Haftada falan çağırıyor doktorlar genelde bir şeyler söylerler onun dışında 2 günde 1 kan takibi yapılması gerekiyor henüz çok yeni doktorun görebileceği bir kese yoktur zaten
Benim doktorum 5+2 de çağırdı beni 45 ile öğrenmiştim 2000lere çıkana kadar 2 gün de bir kan verdim artık kan verme 1 hafta sonra gel demişti o da 5+2ye denk geliyordu 5+2 olduğunu son adet tarihinizin ilk gününe göre internetten hesaplayabilirsin. Kimi doktor 6.7. Haftada çağırabiliyor 5 haftaya kadar beklerseniz direkt keseyi görebilirsiniz daha erken gidince bazen kese vs gözükmüyor boş yere stres olmazsınızÇok teşekkür ederim peki benim ne zaman doktora gitmem gerekiyor ben , bugün sadece acilde kan testi verdim
Benim doktorum 5+2 de çağırdı beni 45 ile öğrenmiştim 2000lere çıkana kadar 2 gün de bir kan verdim artık kan verme 1 hafta sonra gel demişti o da 5+2ye denk geliyordu 5+2 olduğunu son adet tarihinizin ilk gününe göre internetten hesaplayabilirsin. Kimi doktor 6.7. Haftada çağırabiliyor 5 haftaya kadar beklerseniz direkt keseyi görebilirsiniz daha erken gidince bazen kese vs gözükmüyor boş yere stres olmazsınız![]()
Tamamdır çok teşekkür ederimBenim doktorum 5+2 de çağırdı beni 45 ile öğrenmiştim 2000lere çıkana kadar 2 gün de bir kan verdim artık kan verme 1 hafta sonra gel demişti o da 5+2ye denk geliyordu 5+2 olduğunu son adet tarihinizin ilk gününe göre internetten hesaplayabilirsin. Kimi doktor 6.7. Haftada çağırabiliyor 5 haftaya kadar beklerseniz direkt keseyi görebilirsiniz daha erken gidince bazen kese vs gözükmüyor boş yere stres olmazsınız![]()