- 26 Eylül 2023
- 9
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi iremm12345566
-
HamilesinizHamilelik şüphem var ve bugün beta hcg testi yaptırdım 48.90 çıktı ama normal şartlarda reglime 3 gün var acaba ondan mı yüksek çıktı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kızlarrr
Adetten dolayı yüksek çıkmaz hamilesinizHamilelik şüphem var ve bugün beta hcg testi yaptırdım 48.90 çıktı ama normal şartlarda reglime 3 gün var acaba ondan mı yüksek çıktı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kızlarrr
Bazıları regli yakınsa değer yüksek çıkıyor diyor emin olamadım sanırım 2 gün sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş bakalım hayırlısı teşekkür ederim:)Hamilesiniz
MaşallahHamilelik şüphem var ve bugün beta hcg testi yaptırdım 48.90 çıktı ama normal şartlarda reglime 3 gün var acaba ondan mı yüksek çıktı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kızlarrr
Bende öyle biliyorum ama böyle yorumlayanlar da olmuş bilemedim doktora 2 gün sonra gidicem sabırsızlanıyorumAdetten dolayı yüksek çıkmaz hamilesiniz
Alakası yok bence 2 günde bir artıyor mu sağlıklı gebelik mi diye artış kontrol ediliyor sağlıkla gelsin inşallahBazıları regli yakınsa değer yüksek çıkıyor diyor emin olamadım sanırım 2 gün sonra tekrar kan vermem gerekiyormuş bakalım hayırlısı teşekkür ederim:)
Hamilemiyim ki acabaMaşallah
Ben hiç bilmiyorum ilk deneyimim bu şekilde duydum etrafımdan , regli geçmeden kan verilmez erken vermişsin dedilerAlakası yok bence 2 günde bir artıyor mu sağlıklı gebelik mi diye artış kontrol ediliyor sağlıkla gelsin inşallah
Yani sonuca göre hamilesin bende tam bilmiorum burda okuduklarimdan yola cikarak hayrli olsun diliyorummHamilemiyim ki acabasağolun teşekkür ederim ilk deneyimim hiç bişey bilmiyorum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımBende öyle biliyorum ama böyle yorumlayanlar da olmuş bilemedim doktora 2 gün sonra gidicem sabırsızlanıyorum
Hayırlısı olsun inşallah saglikla gelsinBen hiç bilmiyorum ilk deneyimim bu şekilde duydum etrafımdan , regli geçmeden kan verilmez erken vermişsin dediler
Çok teşekkür ederim sağolunYani sonuca göre hamilesin bende tam bilmiorum burda okuduklarimdan yola cikarak hayrli olsun diliyorumm
Çok teşekkür ederim peki benim ne zaman doktora gitmem gerekiyor ben , bugün sadece acilde kan testi verdimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım2 gün sonra tekrar değere baktırın 1500-2000 civarına geldiğinde ancak doktor kontrolünde hatta 5. Haftada falan çağırıyor doktorlar genelde bir şeyler söylerler onun dışında 2 günde 1 kan takibi yapılması gerekiyor henüz çok yeni doktorun görebileceği bir kese yoktur zaten
Benim doktorum 5+2 de çağırdı beni 45 ile öğrenmiştim 2000lere çıkana kadar 2 gün de bir kan verdim artık kan verme 1 hafta sonra gel demişti o da 5+2ye denk geliyordu 5+2 olduğunu son adet tarihinizin ilk gününe göre internetten hesaplayabilirsin. Kimi doktor 6.7. Haftada çağırabiliyor 5 haftaya kadar beklerseniz direkt keseyi görebilirsiniz daha erken gidince bazen kese vs gözükmüyor boş yere stres olmazsınızÇok teşekkür ederim peki benim ne zaman doktora gitmem gerekiyor ben , bugün sadece acilde kan testi verdim
Benim doktorum 5+2 de çağırdı beni 45 ile öğrenmiştim 2000lere çıkana kadar 2 gün de bir kan verdim artık kan verme 1 hafta sonra gel demişti o da 5+2ye denk geliyordu 5+2 olduğunu son adet tarihinizin ilk gününe göre internetten hesaplayabilirsin. Kimi doktor 6.7. Haftada çağırabiliyor 5 haftaya kadar beklerseniz direkt keseyi görebilirsiniz daha erken gidince bazen kese vs gözükmüyor boş yere stres olmazsınız
Tamamdır çok teşekkür ederimBenim doktorum 5+2 de çağırdı beni 45 ile öğrenmiştim 2000lere çıkana kadar 2 gün de bir kan verdim artık kan verme 1 hafta sonra gel demişti o da 5+2ye denk geliyordu 5+2 olduğunu son adet tarihinizin ilk gününe göre internetten hesaplayabilirsin. Kimi doktor 6.7. Haftada çağırabiliyor 5 haftaya kadar beklerseniz direkt keseyi görebilirsiniz daha erken gidince bazen kese vs gözükmüyor boş yere stres olmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?