Çok haklısın insan işte dayanamıyor aylardır bunun için mücadele verinceacele etme canım daha saat 8 çok erken hala sabah
Azıcık daha dayanÇok haklısın insan işte dayanamıyor aylardır bunun için mücadele verince
Dua et ama inşallah beklediğim sonucu alayımAzıcık daha dayan
İnşallah beklediğin sonucu alırsınDua et ama inşallah beklediğim sonucu alayım
Sonra ne olduRegliden 1 gün önce negatif görmüştüm. Ama evde idrar testi yapmıştım.
Sonra adetim iki gün gecikti tekrar evde test yaptım çok silik çizgi çıkmıştı kan vermeye gittim pozitifti.Sonra ne oldu
Merhaba benimde 18 ekimde adetten 4 gün önce testim böyle çıktı bugün âdet günüm henüz olmadım testin markası da awox tu ama kuruma çizgisi diyenler çok oldu o yüzden bilemedim internetten test aldım ama anca haftaya gelir haftaya beklersem de en erken 30 Ekim'de gidebilirim sizce yarın kan vermeli miyim yoksa beklemeli miyim negatif çıkarsa diye beklemek istiyorum ama bu yandan da hissediyorum yardım edinizSonra adetim iki gün gecikti tekrar evde test yaptım çok silik çizgi çıkmıştı kan vermeye gittim pozitifti.
Ayyyy maşallah dua edin bizede öyle olsun inşallah aylardır bu haberi bekliyorum Ocak ayında bir kaybım oldu ondan beri deniyorumSonra adetim iki gün gecikti tekrar evde test yaptım çok silik çizgi çıkmıştı kan vermeye gittim pozitifti.
Yarın kan testi verin bence inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba benimde 18 ekimde adetten 4 gün önce testim böyle çıktı bugün âdet günüm henüz olmadım testin markası da awox tu ama kuruma çizgisi diyenler çok oldu o yüzden bilemedim internetten test aldım ama anca haftaya gelir haftaya beklersem de en erken 30 Ekim'de gidebilirim sizce yarın kan vermeli miyim yoksa beklemeli miyim negatif çıkarsa diye beklemek istiyorum ama bu yandan da hissediyorum yardım ediniz
Bu kadar merakta kalma bence kan testi ver.Merhaba benimde 18 ekimde adetten 4 gün önce testim böyle çıktı bugün âdet günüm henüz olmadım testin markası da awox tu ama kuruma çizgisi diyenler çok oldu o yüzden bilemedim internetten test aldım ama anca haftaya gelir haftaya beklersem de en erken 30 Ekim'de gidebilirim sizce yarın kan vermeli miyim yoksa beklemeli miyim negatif çıkarsa diye beklemek istiyorum ama bu yandan da hissediyorum yardım ediniz
Hakkında hayırlısı olsun inşallahAyyyy maşallah dua edin bizede öyle olsun inşallah aylardır bu haberi bekliyorum Ocak ayında bir kaybım oldu ondan beri deniyorum
Çok teşekkür ederim canımHakkında hayırlısı olsun inşallah
Vallahi canım şimdi baktım testim yarın ya da cuma günü gelebilir Büyük ihtimal hafta sonu yapıp ona göre kan vermeye giderim negatif görmektense beklemeyi tercih ederim bu arada o test negatif değildi silik bir çizgi vardı ama emin olamadığım için sormuştum sanırım sen görmedinBu kadar merakta kalma bence kan testi ver.
Adetten 4 gün önce negatif çıkması normal.
Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatifregl gecikmesi birinci gün ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?