• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımmm

eda0123

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
152
32
13
27
Kızlar günaydın bugün regl günüm normalde sabah hemen regl olurum aynı gün hiç şaşmaz ama olmadım şöylede bir şey var iki gün önce kan testi yaptım negatifti sizce reglden iki gün önce kanda negatifi görüp sonra pozitif gören var mı? Bunu yaşadınız mı merak ediyorum yardımcı olup cevaplarsanız çok sevinirim

Regliden 1 gün önce negatif görmüştüm. Ama evde idrar testi yapmıştım.

Sonra adetim iki gün gecikti tekrar evde test yaptım çok silik çizgi çıkmıştı kan vermeye gittim pozitifti.
Merhaba benimde 18 ekimde adetten 4 gün önce testim böyle çıktı bugün âdet günüm henüz olmadım testin markası da awox tu ama kuruma çizgisi diyenler çok oldu o yüzden bilemedim internetten test aldım ama anca haftaya gelir haftaya beklersem de en erken 30 Ekim'de gidebilirim sizce yarın kan vermeli miyim yoksa beklemeli miyim negatif çıkarsa diye beklemek istiyorum ama bu yandan da hissediyorum yardım ediniz

Merhaba benimde 18 ekimde adetten 4 gün önce testim böyle çıktı bugün âdet günüm henüz olmadım testin markası da awox tu ama kuruma çizgisi diyenler çok oldu o yüzden bilemedim internetten test aldım ama anca haftaya gelir haftaya beklersem de en erken 30 Ekim'de gidebilirim sizce yarın kan vermeli miyim yoksa beklemeli miyim negatif çıkarsa diye beklemek istiyorum ama bu yandan da hissediyorum yardım ediniz
Yarın kan testi verin bence inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bu kadar merakta kalma bence kan testi ver.
Adetten 4 gün önce negatif çıkması normal.

Bu kadar merakta kalma bence kan testi ver.
Adetten 4 gün önce negatif çıkması normal.
Vallahi canım şimdi baktım testim yarın ya da cuma günü gelebilir Büyük ihtimal hafta sonu yapıp ona göre kan vermeye giderim negatif görmektense beklemeyi tercih ederim bu arada o test negatif değildi silik bir çizgi vardı ama emin olamadığım için sormuştum sanırım sen görmedin

Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif 🥺 regl gecikmesi birinci gün 😔

Back
X