Selam kizlar ...
28 haftalik hamileyim .. Insallah bir erkek bebisimiz olacak .....Ama isim konusun da bir karara varamadik.... Ben kendi soyismimi koymak istiyorum .. 2 isim olarak...... Sizce ' Taskin " nasil bir isim .....Esim pek istemiyor cunku benim kizlik soyismim .. siz olsaydiniz ne yapardiniz ....
Selam kizlar ...
28 haftalik hamileyim .. Insallah bir erkek bebisimiz olacak .....Ama isim konusun da bir karara varamadik.... Ben kendi soyismimi koymak istiyorum .. 2 isim olarak...... Sizce ' Taskin " nasil bir isim .....Esim pek istemiyor cunku benim kizlik soyismim .. siz olsaydiniz ne yapardiniz ....
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez kızlık soyismimi koymak ne yalan söyliyim :44:
olaya bir de isimlerin çocuk üzerindeki etlikeri açısından bakmayı deneyebilirsiniz taşkın isminin anlamına baktım da ''Taşmış durumda olan, aşırı'' anlamındaymış. aklıma birden asi bir çocuk olabileceği geldi
biliyosunuz çocukların ana-babaları üzerindeki en büyük hakkı anlamlı isimlere sahip olmaları gerektiğidir..
yanlızca bir de bu açıdan bakın istedim elbette karar siz ve eşinize ait
Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşAllah..
ben oğluma kızlık soyadımı verdim.eşim babasının ismini koymayı istiyordu.sonra düşündük iki dedeninde gönlü olsun dedik koyduk.iki isminide söyleriz.bir dedenin adı birininde soyadı.çok süper oluyor.tavsiye ederim.
ben oğluma kızlık soyadımı verdim.eşim babasının ismini koymayı istiyordu.sonra düşündük iki dedeninde gönlü olsun dedik koyduk.iki isminide söyleriz.bir dedenin adı birininde soyadı.çok süper oluyor.tavsiye ederim.
ben aslındaa iki dedenin adından ortak tek isim çıkarmaktı olmayınca soyadını koyalım dedik.bilirsinizki eşler babaların adını istiyor bende soyadımı istedim.iki dede de buna çok sevindi.soyadları uyumsuz olduğu için belki arkadaşlara tuhaf gelmiştir.
benim bir tanidigim bayanda kendi soyisimini cocuguna koymustu esen tek isimdi bence olabilir..ama taskin isimini sevmiyorum ama istiyorsaniz koyun tabi
soyisminizi neden olmasin bence iyide olur:)