Bence doktorunu hemen ara durumu anlat büyük ihtimalle girmek icin erken çağırırKIZLAAAARR BİŞEY SORACAMM 8. HAFTAMA GIRICEM KONTROLUME 5 GUN VAR DAHA ... OOOFFFFF... AMA DUN AKSAM KOYU RENK BI LEKELENMEM OLDU.. PECETEYI ICERI DOGRU SOKTUM AZICIK BISEY KAN GELDI PEÇETEYE.. ANNEME GOSTERDIM O DA KORKTU... ANNEM 5 TANE DUSUK YAPMIS CUNKU... DÜŞÜK BAŞLANGICI OLABILIR MI ????ALLAHHIIMM ... SABAH TEKRAR BAKTIM YINE KOYU KAHVERENGI PEÇETEYE SURULUYO BIRAZ ICINE DOGRU SILINCE VAJINAMDAN.. AMA KULOTUMA AKMADI.. AĞRIM SIZIMDA YOK... MIDE BULANTIM OLUYORDU SABAHLARI BU SABAH OLMADI.. DOKTORA DA GIDEMEM BU GUN NEYAPMALIYIM ?
canım bugun gıttımm problem yok ıgne verdı.. ilişkiyi yasakladı zaten ılıskı yasamıoduk dıkkat edıoduk.. kalp atışını da gordum askımınnn pıt pıt atıyodu :):)Bence doktorunu hemen ara durumu anlat büyük ihtimalle girmek icin erken çağırır
canım bugun gıttımm problem yok ıgne verdı.. ilişkiyi yasakladı zaten ılıskı yasamıoduk dıkkat edıoduk.. kalp atışını da gordum askımınnn pıt pıt atıyodu :):)Bence doktorunu hemen ara durumu anlat büyük ihtimalle girmek icin erken çağırır
Cok şükür Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Cok sevindim. Benim de ilk gebeliğim hep kanamalı geçmişti 9 ay yattım şimdi 2.5 yasinda kızım :))canım bugun gıttımm problem yok ıgne verdı.. ilişkiyi yasakladı zaten ılıskı yasamıoduk dıkkat edıoduk.. kalp atışını da gordum askımınnn pıt pıt atıyodu :):)
allah bagıslasın canım... acık kahveye dondu akıntım var... doktor ıgne verdı ıgne cok fena yaktıı popomu dünden berı gecmedı acısı vallaCok şükür Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Cok sevindim. Benim de ilk gebeliğim hep kanamalı geçmişti 9 ay yattım şimdi 2.5 yasinda kızım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?