kızlar yardımmm

yani yazılı delil bırakıyosun sonuçta mesajlaşaan bile
kötü niyetli biriyse senin adını sanını bilen biriyse bunu şantaj unsuru olarak da kullanabilir.
o yüzden tavsiyem bazı isteklerini yabancı insanlarla değil, sevdiğin güvendiğin ve istediğin kişiyi bulana kadar kendi kendini tatmin yoluna gitmen.
bu ayıp, günah ya da tehlikeli değil.
böyle isteklerin olmasaydı asıl bir sorun var derdim.
hayır fake hesap, her sey yalan yani yasadığım sehir isim falan

kızlar ben kendimce hata yaptım. öğrenciyim, aslında mezunum tekrar ygs kasıyorum, ciddi bi kisiliğim vardır, gıcığım biraz ama vıcık değilim.
bugune kadar sevdiğim bi kaç kişi oldu ama hiç sevgilim olmadı. duygusal bosluk var icimde, cok yalnızım. ailemle yasıyorum ama üstüne bi de tek cocugum. her neyse.
evde hazırlanıyorum sınava, ama dün gece bi anlık hevese yenik düstüm. aslnda mast yapmayı acizlik olarak görüyordum kendi kendini tatmin eder miydi insan. yüzüm gözükmeyecek sekilde birisine fake hesaptan foto attım. simdi cok pismanım kendime olan saygım da kalmadı. ruhum o.. olmus gibi. psikolojim cöktü resmen, nasıl yaparsın diye canlar calıyo beynimde. icimi dökmek istedim. kötü biri miyim ben simdi? :KK43:
Ya başkasına foto atman çok kötü olmuş, hata yapmışsın internetten uzak dur sınavına çalış bu duyguları yaşayacağın biri çıkacaktır böyle şeylerle kendini heba etme.

Ya başkasına foto atman çok kötü olmuş, hata yapmışsın internetten uzak dur sınavına çalış bu duyguları yaşayacağın biri çıkacaktır böyle şeylerle kendini heba etme.
haklısın kötü hissediyorum ben de ama tek tesellim fotoyu gören kisi benim olduğumu anlamayacak. tovbe ettım yapmam bı daha

haklısın kötü hissediyorum ben de ama tek tesellim fotoyu gören kisi benim olduğumu anlamayacak. tovbe ettım yapmam bı daha
Tövbe et ve gerçekten sana değer veren birini bulana kadar da böyle şeylerden uzak dur. Okulunu kazan bir an önce, benim de sevgilim olmamıştı, şu an son sınıftayım, sözlüyüm, bir tane olsun son olsun, aklını mantığını kullanarak hareket et.

Tövbe et ve gerçekten sana değer veren birini bulana kadar da böyle şeylerden uzak dur. Okulunu kazan bir an önce, benim de sevgilim olmamıştı, şu an son sınıftayım, sözlüyüm, bir tane olsun son olsun, aklını mantığını kullanarak hareket et.
haklısın, tedekkur ederim, mutluluklar dilerim sana da..

Yaaa abart abart hatta yüzünde maskeyle dolaş Nasıl Böyle bir utançla yaşarım de hatta okulu bırak iyi kötü biriyle evlen yoksa alan olmaz seni delimisin sen canım yaa yapmışsın bir çılgınlık cesaretinede hayran kaldım olur öyle şeyler sınavlarına odaklan bugünleri çok ararsın zaten sınav sistemi allak bullak olmuş işin zor takılma öyle seylere vakit kaybetme olmuş bir kere kim ne bilecek

Back
X