Kızlar yardımmmm

birumutturyasamak122

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
62
11
8
30
Kızlar iki kez test yaptım çok silik çizgi çıktı sizce hamileyim ? Adetime 4 gün var . Yumurtlama günümden itibaren saydım 15. Gün yaptım testi böyle çıktı hayalet çizgi dedikleri mi yoksa gebelik var mı ?

Eklentiler

• IMG_6231.webp
    IMG_6231.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_6233.webp
    IMG_6233.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_6234.webp
    IMG_6234.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 138
Hemen çıktıysa var gibi duruyor gebelik evet. Hayalet falan da değil gayet belli :)

Kızlar iki kez test yaptım çok silik çizgi çıktı sizce hamileyim ? Adetime 4 gün var . Yumurtlama günümden itibaren saydım 15. Gün yaptım testi böyle çıktı hayalet çizgi dedikleri mi yoksa gebelik var mı ?
Kizlar benim yumurtalama olmuşmu en altaki bu sabah ilk idrale yaptim

Eklentiler

• IMG_20240110_123059.webp
    IMG_20240110_123059.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 152
Kızlar merhaba ben adet gecikmesinin 9. Günümdeyim 2 gün önce kan vermiştim 0.2 çıkmıştı öncesinde evde test yaprım pozitif ti, ama hala adet olmadım herhangi bi sıkıntı yok 4 aydır düzenli oluyordum sizce kan testini tekrarlamalımıyım? Evde gebelik testimde var bir tane kanda çıkmadıpı için kullanmadın onu ama çok garip hiç regl belirtin de yok sadece göğüs hassasiyetim var

Kızlar merhaba ben adet gecikmesinin 9. Günümdeyim 2 gün önce kan vermiştim 0.2 çıkmıştı öncesinde evde test yaprım pozitif ti, ama hala adet olmadım herhangi bi sıkıntı yok 4 aydır düzenli oluyordum sizce kan testini tekrarlamalımıyım? Evde gebelik testimde var bir tane kanda çıkmadıpı için kullanmadın onu ama çok garip hiç regl belirtin de yok sadece göğüs hassasiyetim var
9 gün gecikmesi normal değil inşallah güzel haberler vardır canım kan testini tekrarla bence geç döllenme olduğu için hcg yükselmemiştir belki

9 gün gecikmesi normal değil inşallah güzel haberler vardır canım kan testini tekrarla bence geç döllenme olduğu için hcg yükselmemiştir belki
Bnm de aynısı olmuştu geçen hafta adetime 1Gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim negatifti
Ama dün tekrarlama yaptım idrar testini negatif
Adetim 7 gün gecikti bugün
Bu Sefer kanda çıkarmı

Back
X