Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkeze merhaba ben 8 +2 hamıleyım mıde bulantılarım cok sıddetlıydı ama 2 gundur yok cok korkuyorum bebegıme bısey oldumu dıye bana yardım edersenız sevınırım...
bişey olmaz canım ben en beterini çektim hatta bebeği düşürücem diye çok korktum öğürürken doktoa söylediğimde bana iyi işte bebeğin sağlıklı bir şwkilde gelişiyor dedi. medpamid kullandım bi süre bi sürede serum yedim. şimdi biraz biraz geçti. darısı başına
canım merak etme ..benimde 10 haftaya kadar çok bulantı vardı..10.haftada aniden kesildi..çok telaş yaptm hemen dr a koştum..hiç bi sorun yoktu..dr 8 haftadan sonra azalabilir normaldir dedi..ama sen yine de dra bi görün için rahat etsin..
korkma cnm bisey olmas bebişine bende 3.5 - 4 ay boyunca hep kustuım ilk 3 ay yatarak gecirdim her yedigimi cıkarıyodum dogru düzgün bisey yiyemiyodum bile ama simdi daha iiyim allaha skür haftad bir ikiye düstü azladı yane seninde en kısa zmnda gece inş cnm ama merak etme bebişine bisey olmas allahın izniyle buarada hayırlı ugurlu olsun:ecrin_bebek:
Canım korkmana gerek yok bulantıların olmasıda normal olmamasıda.Alt komşumuz doğum yaptı ama yinede 1ayı dolana kadar istifra etti.Yakın arkadaşımda buayın 17 sinde doğumu olacak ama hiç mide bulantısı bile olmadı maşallahı var halada gezmelerinden kalmıyor.
Arkadaslar bende birşey merak ediyorum karındaki çatlakları engellemek için şu çatlak kremine nezaman başlamak gerekir, bide hangi kremi kullandınız? biraz tavsiyelerde bulunabilir misiniz.şimdiden tşkler
canım ya valla aklımdan hıç çıkmıyo bıseymı oldu bıseymı oldu kafayı sıyırcam herhalde.esıme soyluyorum artık yorum yapmıyo panık atak oldum herhalde ya 2 yıl bekledım bebış için tam tedavıye baslıycaktık allahım gonderdı..
ya ecrin bak canım şöyle düşün o bebeği allah sana nasip etmiş sen bukadar umutlanmışken hayalerini onun üzerine kurmuşken ALLAH onu elinden almaz canım hiç korkma..karamsar olma bende öyleydim inanki hemde ben daha cook basındayım bide ailemden uzak bi şehirdeyım burda kimsem yok hemen telefona sarılıp anne 2gündür midem bulanmıyor acaba bebeğe bişeymi oldu diye sorardım. annemde bana bunu anlatmıştı içim rahatladı.cok farklı bi korku dimi canından cok seviyorsun şimdiden onu ve kaybetmek istemyorsun dimi hepimiz aynıyız:)))