Kızlar yardimmmm

esrakdnz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
421
531
23
Bugün benim adet tarihim dün evde gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama sabah kalktığım da çok ince açık kahverengi leke gördüm doktorumu aradım ama bu ne demek oluyor ki kötü bisi değildir dimi :(

Bugün benim adet tarihim dün evde gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama sabah kalktığım da çok ince açık kahverengi leke gördüm doktorumu aradım ama bu ne demek oluyor ki kötü bisi değildir dimi :KK43:
Cnm devami gelmez ise yerlesme kanamasi olabilir yat dinlen agir falan kaldirms egilme yukari uzanma kendine dikkat et bugun cnm eger bi durum olursa devami gelirse doktorunu ara ve hemen git insallah devami gelmez

Cnm devami gelmez ise yerlesme kanamasi olabilir yat dinlen agir falan kaldirms egilme uzanma kendine dikkat et bugun cnm eger bi durum olursa devami gelirse doktorunu ara ve hemen git insallah devami gelmez

İnşallah canım devamı gelmez önde bi çocuk daha var nasıl dinleneceksem artik ya

6 yaşında canım kendi isini görüyor ama bana da ihtiyaç oluyor illaki yerleşme kanaması ne kadar sürer canım bilgin varmi
Yerlesme kanamasi 2-3 gun surebilir bazende 1 gun. Ama internette en uzun yerlesme kanamasinin 12 gun surebildigi bilgisi var. İcini ferah tut. Bebegini saglicakla kucagina al insAllah

Yerlesme kanamasi 2-3 gun surebilir bazende 1 gun. Ama internette en uzun yerlesme kanamasinin 12 gun surebildigi bilgisi var. İcini ferah tut. Bebegini saglicakla kucagina al insAllah

Cook teşekkür ederim canım sadece tuvalete kalktım dinlendiğim sure içinde lekelenmem olmamış çok sukur

Merhaba,
Tavsiyem kan testine gitmeniz.
Yerlesme kanamasi da olablr kimyasal gebelikte. Bu ancak kanamanin devam edp etmeyecegine ve bHCG degerlerine gore anlasilir

Back
X