• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımmmmm kanamam başladı

hcrngms

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
15
0
6
İstanbul
biri bişey söylesin valla korkmaya başladım.benim 10cm basit kistim var yumurtalığımda.sabah kalktığımda kana benzer bi akıntı vardı şimdi kan geliyo ama ağrım yok ne bu şimdiiiiii

biri bişey söylesin valla korkmaya başladım.benim 10cm basit kistim var yumurtalığımda.sabah kalktığımda kana benzer bi akıntı vardı şimdi kan geliyo ama ağrım yok ne bu şimdiiiiii

canım kisti atıyor olabilirsin.benim öyle olmuştu

bilmiyorum ki hiç böyle bişey olmamıştı.salı günü konrolüm var bakalım ne diyecek o zaman belli olur.ama kanamam durdu zaten ara ara geliyodu birde kahverengi geliyo seninde öyle oldumu

canım ben normal adetle atamadım.kist olunca doğum kontrol hapı yazdı.benim kalbime yan etki etti içemedim.soğan suyu yaptım.adetim bittikten bi kaç gün sonra başladı ama ilk kahverengiydi az azdı sonra hızlandı ve ağrım oldu.çok şükürki attım.4 cm e yakındı.darısı sana tatlım

canım ben normal adetle atamadım.kist olunca doğum kontrol hapı yazdı.benim kalbime yan etki etti içemedim.soğan suyu yaptım.adetim bittikten bi kaç gün sonra başladı ama ilk kahverengiydi az azdı sonra hızlandı ve ağrım oldu.çok şükürki attım.4 cm e yakındı.darısı sana tatlım

inşallah canım benim 10cm 3 bekledikten sonra doktor erimez dedi bu ay ameliyata alacaktı yarın bakalım ne diyecek

inşallah canım benim 10cm 3 bekledikten sonra doktor erimez dedi bu ay ameliyata alacaktı yarın bakalım ne diyecek

hayırlısı olsun canım rabbim şifasını versin.bebiş istiyorsan bebişte versin.tatlı pamuk gibii inşallahh :16: :49:

Back
X