Kızlar yardımnıza ihityacım var!

İşte bende bunlara üzülüyorum.Sen benim sayemde memleketine gel.Beni de zaten mükemmel davranarak kandırdı.Ailemi bile ,düşünün.Sonra bana yapmadığını bırakma.Sonra bu kadar karaktersiz , acımasız ,insanları kullanmayı seven ve kendini mükemmel gören insanın ortamı super olsun.Benim hayatımı mahvetti.Bütün duygularımı öldürdü.Güvenimi yaşam sevincimi.İnsanlar da bunu bana gelip övüyorlar.Nasıl göremiyorlar yapmacık olduğunu, yalaka olduğunu anlamıyorum.

insanlar dedikodu yapmak için ölüyor ağzı olan konuşuyor maalesef.en güzeli bu tip art niyetli insanlardan uzak durmak
mümkün olduğunca konuşmamaya çalış güvenmediğin insanlara sıkıntını anlatma canım :31:

Emin ol bende pişman oluyorum anlatınca.İşte engel olamıyorum kinime nefretime ket vuramıyorum.

İşte bende bunlara üzülüyorum.Sen benim sayemde memleketine gel.Beni de zaten mükemmel davranarak kandırdı.Ailemi bile ,düşünün.Sonra bana yapmadığını bırakma.Sonra bu kadar karaktersiz , acımasız ,insanları kullanmayı seven ve kendini mükemmel gören insanın ortamı super olsun.Benim hayatımı mahvetti.Bütün duygularımı öldürdü.Güvenimi yaşam sevincimi.İnsanlar da bunu bana gelip övüyorlar.Nasıl göremiyorlar yapmacık olduğunu, yalaka olduğunu anlamıyorum.

çünkü bazı insanların karakteri düzgün değil açıklaması bu kadar basit
neden böyle deme bunun cevabını ben de bilmiyorum
sen herkesi kendin gibi sanma
başkasının üzüntüsünden mutlu olan var
ohhh çeken var
insanları anlamak mümkün değil

Kızlar birde bişey soracağım.Özellikle boşanma sürecinde olanlara ve ya bilgisi olanlara.Ben davayı mayıs ta açmıştım.Ben dava açınca maddi manevi ve nafaka.Karşı taraf da bana açmış aynı şekilde.10 ay oldu dava açılalı. ocak a gün vermişler. İlk davam ocak ta 10 ay sonunda olacak.Artık sonunu göremiyorum.Neden bu kadar uzun sürdü ilk dava ve sonrası sizce ne kadar sürer?Bilgisi olan paylaşabilir mi.Avukat 4 cesse de biter diyor.ilk dava bu kadar sürerse sonunu göremiyorum:(

bence detay vermeyin kimseye.olmadı yapamadık diyin.siz anlattıkça dinleyen bire bin katan çok olur.yeni hayatınıza bir an önce uyum sağlamanız dileği ile.

Kızlar birde bişey soracağım.Özellikle boşanma sürecinde olanlara ve ya bilgisi olanlara.Ben davayı mayıs ta açmıştım.Ben dava açınca maddi manevi ve nafaka.Karşı taraf da bana açmış aynı şekilde.10 ay oldu dava açılalı. ocak a gün vermişler. İlk davam ocak ta 10 ay sonunda olacak.Artık sonunu göremiyorum.Neden bu kadar uzun sürdü ilk dava ve sonrası sizce ne kadar sürer?Bilgisi olan paylaşabilir mi.Avukat 4 cesse de biter diyor.ilk dava bu kadar sürerse sonunu göremiyorum:(

ne sıkıcı bir durum kararı veriyorsunuz ama netice alamıyorsunuz.ben yakın süre önce eşimden ayrıldım.kararı verdim davayı açtım ama her hangi bir nafaka maddi isteğim olmadı.20 gün sonraya davam verildi tek celsede sorunsuz bitti.darısı tüm isteyenlerin başına.

konuşup paylaşmaya ihtiyaç duyuyorsunuz.
bunun için kk doğru yer :)
burada yazamadıklarınızı da bir kağıda yazın, sonrasında yırtın atın gerekirse.
bu bile sizi rahatlatır.
insanlara açık açık, konu hakkında konuşmak istemiyorum, deyin. merakından dolayı sizinle görüşmek isteyen çok olur, meraklıları bir süreliğine çıkarın hayatınızdan. gerçekten destek olmak isteyenler de olacaktır, ama onlar da sizinle konuşmasanız bile vakit geçirmek isterler, sizin kafanızı dağıtmak için görüşmek isterler. böyle insanlar ile buluşun, kafanız dağılsın. evlilik-ilişkiler hariç her konudan konuşun. beraber komedi filmleri izleyin. birşeyler yapın...

bence detay vermeyin kimseye.olmadı yapamadık diyin.siz anlattıkça dinleyen bire bin katan çok olur.yeni hayatınıza bir an önce uyum sağlamanız dileği ile.

arkadaş çok doğru söylemiş.. detay vermeyin... olmadı deyin ortamdan ayrılın... hem şubat tatiline fazla bir zaman kalmadı.. şöyle sakin bir yere kafa dinlemeye gidin ... bol enerji depolayıp tatil dönüşü tüm enerjinizi öğrencilerinize verirsiniz :) geçmiş geçmişte kalsın , kendinize yeni bir sayfa açın...

ayni yoldan gecmis biri olarak, derdinize care yok. Icinizdeki hayal kirikligi hafifleyene kadar, az da olsa iciniz rahatlayana kadar her önünüze gelene anlaticaksiniz. Sonrasinda bende pisman olurdum ama ayriligimin üzerinden 2 sene gecti, yavas yavas insanlar benden özür dilemeye basladi, sen hakliymissin, zamanla gördük demeler.
Demem o ki, anlatmaniz sizi üzse de, eminim süreci atlatmaniza yardimci. Pek kafanizi takmayin.
Icinizden geldigi gibi yasayin.

ayni yoldan gecmis biri olarak, derdinize care yok. Icinizdeki hayal kirikligi hafifleyene kadar, az da olsa iciniz rahatlayana kadar her önünüze gelene anlaticaksiniz. Sonrasinda bende pisman olurdum ama ayriligimin üzerinden 2 sene gecti, yavas yavas insanlar benden özür dilemeye basladi, sen hakliymissin, zamanla gördük demeler.
Demem o ki, anlatmaniz sizi üzse de, eminim süreci atlatmaniza yardimci. Pek kafanizi takmayin.
Icinizden geldigi gibi yasayin.
Çok teşekkür ederim demek ki normal bir süreç yaşadığım.

kesinlikle, yeni bir hayat yeni bir düzen demek, siz alisma sürecindesiniz ayni zamanda yasadiginiz haksizliklari kendinize yediremiyorsunuz (kaba tabir oldu). Ama emin olsun, ilerleyen zamanla birlikte siz hepsinden iyi olucaksiniz.
Allah yardimciniz olsun.

ilk günler hatta aylar çok sancılı geçiyor...kızım ayrıldı eşinden ama bizde onunla beraber yaşadık her anını...ben kızımı gidip aldığım ilk gün en yakınlarımız da dahil olmak üzere asla kimseye detay vermemek konusunda kızımı,eşimi ve oğlumu uyarmıştım...çünkü biliyordum ki bir kere boş bulunup anlatırsak bunun sonu gelmeyecekti...kızıma 1 hafta süre verdim... eğer tekrar dönmek gibi bir ümit varsa kimseye anlatmadan kol kırılır yen içinde misali hayatımıza devam ederiz diye...kızın kesin kararlı olduğunu anlayınca kimsenin sormasına fırsat vermeden kısa ve öz durumu anlattım çevremdekilere...bir dahada kimse ne kıza ne de bana bir şey sormadı... bu biraz da kişinin duruşuyla da ilgili aslında...zaten 2 ay sonra da evimi satıp başka bir muhitten daha geniş bir ev alıp çıktık...eğer olanak varsa bu durumu yaşayan biri olarak çevre değiştirmenizi tavsiye ederim...aslında sizler cesur kadınlarsınız....hani diyorlar ya... yuva kurmak zor boşanmak kolay diye....bence tam tersi...düğün dernek oynaya zıplaya yuva kuruluyor ama ağlaya sızlaya,çekişe çekişe boşanılıyor...çok zor geçiyor ama geçiyor...neler geçmemiş ki...size de geçmiş olsun...

bence anlattıklarından pısman olma,anlat rahatla ıcını dok.bende her derdımı ortaya dokenlerdenım.ınan hıc sırrını vermeyen tıpler varya onların psıkolojısıne bakıyorum berbat.bense anlatıp rahatlayıp unutuyorum.hersey duzelecek merak etme

mrhaba cnm gercekten uzuldum ama bosanmanin gayet dogal birsey oldugunu dusynuyorum. tabi kim ister yuvasini dagitmayi. ama cevre konu komsu boyle konularda oyle merakliki. bence cok samimi arkadaslarinizl a paylasin icinizi onlara dokun. buraya yazin gercekten konusmak rahatlatiyor cok iyi geliyor. ama herkese anlatmayin derdinizi. seviyesiz okadar cok insan varki dedikodu malzemesi vermeyin kimseye. ayrica ailenizde yanindaysa birakin elalemi ya takmayin unutun herseyi. neler gecmiyorki su uc gunluk dunyada. konusur konusur susarlar. ben kendi adima artik cvrmdeki leri hic ama hic umursamiyorum. dort yildir bebegim olmuyor malum cevre merakli komsular. dost dusmanda belli oluyor boyle zamanlarda. size tavsiyem konusmak gormek istemediginiz insanlari gormezden gelin. tek basinada hersey yapiliyor oyle arkadas oyle komsu olmaz olsun. ben boyle yapiyorum herkese haddini bildirin lafiniz esirgemeyin. millet ne derse desin onlar kimmis ki dis kapinin mandali. kisaca elalemi hayatinizdan cikarip kendunuz icin yasayin. ben oyle yaptim cooookda mutluyum. yeni sene de hersey gonlunuzce olsun...

aslında bir adım atmışsın buraya yazarak. yaşadıklarını nefretini neyin varsa ne anlatmak istiyosan yaz buraya rahatlayıncaya kadar. zamanla düzelir sanıyorum.

çekişmeli uzun sürüyo canım annemle babam yaklaşık 2 yıl sürdü. ama annem son anda boşanmaktan vazgeçti ve hakim boşamadı.

nafaka tazminat için şahitlerin önemli. mesela bazıları şahit oluyo ama hakim önünde ben evlerni bilmem falan bana anlatılan şu şu diyo. hakim iiçin çokta önemli değil bu. ben gördüm ben dediğini kendim duydum diyen şahit önemli. hatalı tarafın kim oolduğu çok önemli. tabi kanıtlanmasıda. ikncisi evlerinize polis gelicek ve evinizi yaşadığınız yeri görecek. iki tarafın gelirine bakacaklar. kimin nafaka kazanacağıda bunların sonucunda belli olacak. evi sorun yokken terkeden, aldatan vs kişiler sorunlu gözüküyo mahkemede.

Ben de senin gibiyim ..boşanma aşamasındayım ve hep yanlış kişilere anlattım ..:(
2arkadasıma anlattım ılk başta olaylar yogunken ,yakın arkadaşlarımdı ..Şimdi arayan
soran yok 40yılda bır soruyorlar..Dedım kendıme ''bılmelerı gerekmeyen degmeyen ınsanlara
ne dıye cenenı tutamıyorsun''dıye kızdım ..O yüzden artık hıc konusmak ıstemıyorum bu
konuyu ..
Senın komsun övmus,benım babam hala övuyor ..Çıldırıyorum hatırlattıkca onlar...

Ben de senin gibiyim ..boşanma aşamasındayım ve hep yanlış kişilere anlattım ..:(
2arkadasıma anlattım ılk başta olaylar yogunken ,yakın arkadaşlarımdı ..Şimdi arayan
soran yok 40yılda bır soruyorlar..Dedım kendıme ''bılmelerı gerekmeyen degmeyen ınsanlara
ne dıye cenenı tutamıyorsun''dıye kızdım ..O yüzden artık hıc konusmak ıstemıyorum bu
konuyu ..
Senın komsun övmus,benım babam hala övuyor ..Çıldırıyorum hatırlattıkca onlar...

kızımın davası 20 ay sürdü...5 kere duruşması görüldü....eşi hiçbir mahkemeye gelmedi...uzamasını istemediği için hiçbir talebimiz olmadı...şahit olarak ben,oğlum ve kızımın bir arkadaşı dinlendi...hakim 500ttl nafaka 25000tl tazminat hükmetti...ayrıca mahkemenin ilk açıldığı günden kararın kesildiği güne kadar olan nafakayı da (sanırım tedbir nafakası deniyormuş) 10000tl kadar onunda ödenmesini karara bağladı...bilginiz olsun çünkü çok yeni bir karar...

Back
X