kızlar yardimnza ihtiycm war...!!!!

busraliaras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
722
82
43
Kızlar moralim ck bozuk 3.5 yıllık ewliim w 4aylik bebeğim war...hamilelikti lohusalikti emzirme donemi stresiydi eşimle iice koptuk artık toparlayamiorm calismiorm ewdeym kndmi toparlamk istiyorum bebeğim daa ck küçük hç1 see yapamiorm psikolojm fena halde bozuk eşim d destek olcgi yerde fuarlar seminerler toplntilar alkollu is yemekleri seyahtler bi türlü ewe glmio tlfn konuşmalrmz ble btti haliyle bn d tawr yapiorm bu sefr daa kötü oluo tbi...icinden cikamiyorm saglikli dusunemiyo olablrm önerilerinizi bekliormmm ltfn yazinn.....

Kızlar moralim ck bozuk 3.5 yıllık ewliim w 4aylik bebeğim war...hamilelikti lohusalikti emzirme donemi stresiydi eşimle iice koptuk artık toparlayamiorm calismiorm ewdeym kndmi toparlamk istiyorum bebeğim daa ck küçük hç1 see yapamiorm psikolojm fena halde bozuk eşim d destek olcgi yerde fuarlar seminerler toplntilar alkollu is yemekleri seyahtler bi türlü ewe glmio tlfn konuşmalrmz ble btti haliyle bn d tawr yapiorm bu sefr daa kötü oluo tbi...icinden cikamiyorm saglikli dusunemiyo olablrm önerilerinizi bekliormmm ltfn yazinn.....

kuaföre gidin bi gün, bebeğinizde yanınızda dursun ya da güvendiğiniz bir yere bırakın. zaten bildiğim kadarıyla küçükbebekler çokuyuyor, yeğenim de yenice 6 aylık oldu. ondan biliyorum. şık bi akşam yemeği hazırlayın evdee. güzel romantik bişiler yapıın..

seni o kadar iyi anlıyorum ki merak etme ama bu geçici bi dönem bebeğin çok küçük şuan hormanların düzgün çalışmıyo :) doğum sonrası psikolojisi işte bende senin gibiydi doğum sonrası resmen hayatım karardı bebeğimi çok seviyodum kimseye vermek istemiyodum sürekli ağlamalar sinirli haller eşime aileme karşı doğum izninne ayrılmıştım sürekli bebeğimi nasıl bırakıp işe gideceğim diye ağlıyodum neyse işi bırakmaya karar verdim bu seferde eve alışamadım iş ve bebeğim arasında gidip geldim ama bebeğimi kimseye bırakmak istemedim eşimin bana ilgisinin azaldığını düşünüyodum çünkü beni işe hep o gönderirdi durağa kadar bırakırdı bunlar benim çok hoşuma gidiyodu ama şimdi öyle olmadığını düşünüyorum biraz dağınık anllattım tek çare zamana ihtiyacın var ben bi ara ps,kolağa gitmeyi düşündüm ama gitmedim sen gidebilirsin eşinde bi görüşsün seni daha iyi anlayabilir ...

kuaföre gidin bi gün, bebeğinizde yanınızda dursun ya da güvendiğiniz bir yere bırakın. zaten bildiğim kadarıyla küçükbebekler çokuyuyor, yeğenim de yenice 6 aylık oldu. ondan biliyorum. şık bi akşam yemeği hazırlayın evdee. güzel romantik bişiler yapıın..

Cnm bnim tşkler ama inan 4aydir hc susmayan durmayan bi bebeğim war nasl zorluk cekiorm anlatamm bn kuaför den gelne kadar çıldırmışti w akşam yemeği d sdce karin doyrmk olmuştu denedim onları üstelik eşim ewde ble durmuo ki aklıma geleni yaptm anlicgn :( yakınlaşma fln hr sey btti iş yerinde arkadaşlaryla daa ck zmn geçiyo glnce bnm tawr almama bozuluo yatp uyuo...

arkadaşların dediğine aynen katılıyorum,lohusalıkta insan çok farklı düşünüyor alıngan oluyor ama geçici bir durum bu fazla takmamaya çalış,ben de aynı durumu yaşadım ama şuan hiç öyle bir ruh halim yok.Kendine zaman ayır mutlaka.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim net.in kotası bitmişti yazamadmm da ck saolun umarım dedgniz gbi geçici bi durumdur w bn d atlatrm kolaylıkla. ... tekrardan teşekkür ediyorum gönlünzce olsn her şey. ...

Back
X