kizlar yardm ya

cancanyt2530

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
70
0
6
35
Manisa
Benim iki gun emriyom transfer oldu test gunum cumaydi ustunden bi hafta gecti ben teste gidemedim daha dogrusu niye gitmedm 5gum emriyosunda 6.7gun sonra test yaptrdm kanda negatif degerm yukselmems doktra msj attm hemn erken dedi bende inat ettim gitmedm adeti bekldm adetm 3gun geckti kahverengi iki gundr ck az fitille geln akintm oluyo hic kirmzi olmadi bugn idrarda birsey cikmadi doktr gel dedi hamikeysen destekliyelim ama ben diyorm idrardadami cikmazdi e diyom niye sokulmedim oyle agimda yok sokulecek gibi benim gibi inatci varmi merak ettm

Arkadasim senin gibi inatcisi yoktur herkes gunu gelmeden test yaptiriyo sen gecmis hala gitmiyosun ben ols meraktan catlardim ya

canım kan testini tekrarla..hamiş değilsen ilaçlarını bırak çünkü tüp bebek transfer sonrası rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanıyoruz bu ilaçları ve jeli bırakmadan adetin gelmez çünkü rahim kalınlaşmaya devam ediyo ve adet gelmesi içinde kalınlaşan rahmi hamiş değilsen rahim incelip dökülmesi gerekiyor canım.ilaçları bırakmasan sökülemesin..ben ilaçlarımı bıraktıktan 5 gün sonra adet oluyorum genelde normalide budur canım..

şaşkınım gercekcen bu nasıl bır soru? arkadasların da soyledıgı gıbı ılacları tamman bırakmadan ki sen fıtıl doyorsun adet olmazsın bıraktıkdan 3 4 gun sonra olursun..belkı yavaş ılerleyen bır gebelgn var belkı gec cıkack testın sonucları..burda okumussundr kimi 10. gun kımı 15 gun ancak ıdrarda ogrenıyr gebelıgını ki ne olursa olsun dr agıtmemene bir anlam veremedm açıkcası:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…