Doğuma Hazırlık Kızlar yardmınıza ihtiyacım var ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
Ben suan 26 haftalık gebeyım ve bebegımın oglumun henuz hiç bir seyı yok ayın 30 kıbrıstan turkiyeye doguma gelcem kısmetse gazıantep hatem hastanesınde dogum yapmayı dusunuyorum . Dogum cantamı turkıyede hazırlıcam bebegıme artık kıyafet almaya baslım diyorum fakat ne alacagımı bilmiyorum yardım edermısınız ???

Canım aynı konudan bende dertliyim. Ama benim bebeğim temmuzda doğacak onun için çıtçıtlı kısa badiler almakla başladım işe yazın kapalı şeyler giydirme diyorlar... kremlerini ve şampuanlarını aldım. Yenidoğan bezi aldım. Ama başka ne almam lazım zaman içinde toparlayacağım daha çok eksiğim var. Ne yapacağımı bilmiyorum. çok heyecanlıyım aslında allah kolaylık versin hepimize

amin canım bende hiç bir şeyini almadım bilmiyorumda ne alsam hangı marka dogum cantası falan merak içindeyim .

amin canım bende hiç bir şeyini almadım bilmiyorumda ne alsam hangı marka dogum cantası falan merak içindeyim .

canım benimde ilk çocuğum ama ben sana nelerim var neler yaptım yazayım akıl vermek haddime değil tabi sadece fikir olsun ben * 3 tane hastane çıkışı aldım * 15 tane kadar kısa kollu çıtçıtlı badi * 9-10 tane uzun kollu badi * 9-10 tane uzun pantolon badi * 6-7 tane şapka * 10 tane kadar çorap * 6-7 tane eldiven * 1-2 tane ince yelek * 1 tane kalın battaniye * 3 tane ince penye battaniye bunlar giyecekler onun haricinde park beşik aldım, bebek arabası ve puset aldım, bebek küveti, havlu, emzik,biberon, şampuan, sabun, bebek yağı, pişik kremi, prima'nın 2-5 kg olan bezini aldım 4 paket hastane çantamız içinde 2 tane çanta yaptım biri benim için biri oğlum için kendim için olanda 2 tane etekli gecelik koydum, 1 tane hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı, 2 tane çorap, 1 tane hırka, 1 paket kadın pedi,terlik, 4-5 tane hasta bezi ( hastaneden veriyolar diyorlar ama ben gene de aldım yanıma ) , 3-4 tane iç çamaşırı, kirli poşeti, kağıt havlu bebek içinde 2 tane takım elbise koydum ( içinde kısa çıtçıtlı badi, çorap,önlük,uzun kollu badi, şapka, penye pantolonu var ), 10 tane bebek bezi, ıslak mendil alkolsüz, 1 tane kalın battaniye, 1 tane ince penye battaniye, 1 tane ince yelek, 4 tane ağız bezi şimdilik bu kadar canım kolay gelsin
üzülme cebinde paran olduktan sonra hepsini 2 günde alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…