Kızlar yarımcı olurmusunuz...

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selam kızlar sat 26 ocak ve 25 günde bir regl olurum hiçte şaşmaz günüm. Bat 19 şubattı olmadım. Bugün gecikmenin 3.günü sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif. Bugün tuvalete çıktıkça peçeteye gelen pembe akıntı gibi birşey var (sabah kahverengine yakındı). sürekli gidip geliyorum lavaboya ama regl değil bu. Daha önce aynı şey başına gelen var mı ?

Ben yerleşme kanaması yaşadım dediğin gibi kahverengiydi ama adet tarihimden önce yaşadım ve testte de çıkmıştı canım. Şüpheleniyorsan kanda baktır bence

Ben yerleşme kanaması yaşadım dediğin gibi kahverengiydi ama adet tarihimden önce yaşadım ve testte de çıkmıştı canım. Şüpheleniyorsan kanda baktır bence
Cuma günü doktor randevum var zaten canım. Çok tuhaf ya sürekli gidip bakıyorum varmı birşey diye :)

Canım testi yenileseydik cumaya kadar İstiyosun sanırım, inşallah hamilesindir.

Canım testi yenileseydik cumaya kadar İstiyosun sanırım, inşallah hamilesindir.
Evde bir tane test vardı onuda bu sabah yaptım :) Evet canım istiyoruz ve yeniyiz daha 2 aydır istiyoruz inşallah olur inşallah Rabbim isteren herkese verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…