kızlar yarın klomene baslıcam lütfen yardım

pkmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
46
0
36
İzmir
merhaba kızlar 8 ay denemenin ardından dr gittik gecen ay esimde de bende de hiç bi promlem yok sadece benim yumurta catlamalarım az oluyormus.bugun adetimin 3.günü dr gittim ve bana gene yumurtlamamın az oldugunu söledi ve klomen verdi yarın basla dedi.bundan sonra nolcak sabırsızlıkla bekliyorum kızlar klomenden sonra iğne mi vurulacagım????kac gün sonra bunun sonucunu öğrencem??iğne vurulduktan sonra ilişkinin saati önemli mi yardımınıza ihtiyacım var cok heyecanlıyım ve umutlarım cok yüksek.şimdiden tesekkür ederim :)))))))

Allah umutlarını boşa çıkarmasın.
topik içerisinde klomen kullanananlar, klomen ile hamile kalanlar diye köşeler var oraları incelersen iyi olur.
klomeni beş gün kullanacaksın, bitince doktora gidip kontrol edilecek, yumurtaların durumu için, gelişim iyiyse iğne verecek ve iğnenin yapılacağı bi saat söyleyecek, sonra da ilişki takvimi verecek size. böyle işte. inşaallah sonucu olumlu ve güzel olur.
Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde razı eylesin...

Canım bende yumurtalarimin buyumesi icin ilaç kullandım adetimin 3.gunu başladım 5gun kullandım 2tane Olgun yumurtam oldu.igne vuruldu 4gun once.dun kontrole gittim 2yunurtamda çatlamış bekliyceZ artık ins tutar bu ay

Canım bende yumurtalarimin buyumesi icin ilaç kullandım adetimin 3.gunu başladım 5gun kullandım 2tane Olgun yumurtam oldu.igne vuruldu 4gun once.dun kontrole gittim 2yunurtamda çatlamış bekliyceZ artık ins tutar bu ay

kloemni kullandıktan sonra yumurta boyutun 18-20 mm civarına gelince çatlatma iğnesi olunur ama sadece klomnlende deneyebilirdoktorun bnm ilk iğnesiz klomen vermişti..
ilişki vakti tabiki önemli ortalama olarak iğneden 36 saat sonra yumurta çatlar ama iğneni olduğun günden başlayıp gün aşırı ilişkiye girmeni tavsiye ederim..
ALLAH yardımcın olsun emeklerin boşa çıkmasın ..

amin canım insallah umarım sonucu güzel olur.senin var mı cocugun?

ayy canım coook sevindim yaa insallah sonucu olumlu olur.sonucunu bana da haber ver merak ederim

insallah canım ya ben vardiyalı calısıyorum ben izin almayı bile kafaya koydum cunku o hafta 4 12yim bu ayı es gecmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…