- 1 Ekim 2024
- 53
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi sunay12112
Daha onceleri konular qcmistim , 40 +5 civari oldum doktorum dahs fasla beklemenin cocuga risk oldugunu soyledi yarin sezeryan olacagim dualarinizi esirgemeyin benden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hayırlı olsunDaha onceleri konular qcmistim , 40 +5 civari oldum doktorum dahs fasla beklemenin cocuga risk oldugunu soyledi yarin sezeryan olacagim dualarinizi esirgemeyin benden
Pes etmeyin eninde sonunda tutacak eğer kullanmadiysaniz silikon meme ucu deneyebilirsinizBen sezeryan ile dogum yaptim gercekten hic korkulacak bisey degil. Bende korkuyordum hep. Hic beklemedigim seyde zorlandim bebegimi emziremiyorum. Meme reddi yasiyorum![]()
Sağlıklaalın kucağınıza bebeğinizi.Daha onceleri konular qcmistim , 40 +5 civari oldum doktorum dahs fasla beklemenin cocuga risk oldugunu soyledi yarin sezeryan olacagim dualarinizi esirgemeyin benden
Bebek ne kadarlik ? Muzik aç, ayakta kucağında hoplata hoplata memeyi ver ağzına.Ben sezeryan ile dogum yaptim gercekten hic korkulacak bisey degil. Bende korkuyordum hep. Hic beklemedigim seyde zorlandim bebegimi emziremiyorum. Meme reddi yasiyorum![]()
Ay insallah banada nasip olurrr 2 aylik oldu memeyi denemedigim gun yok hergun deniyorum hala yazdiklarinizinda hepsini denedim ama yok memeyi alinca ya midesi bulaniyor yada sut az geldigi için aglama krizine giriyor. Sizinki ne kadarlikken emmeye başladıBebek ne kadarlik ? Muzik aç, ayakta kucağında hoplata hoplata memeyi ver ağzına.
Ve ya yatağa yatır düz bi sekilde sen üzerine eğilip memeyi ver boylelikle kendini geri de atamaz memeyi mecbur alir.
Ben de cok yaşadım oğlum küçük bebekken. Gecti sonra, 3 yaşına kadar emzirdim
Emicekmi pek bi umudum kalmadi malesef. Silikon ucla bazen tutuyor biraz emip sinirleniyor sut agzina az geldigi icinPes etmeyin eninde sonunda tutacak eğer kullanmadiysaniz silikon meme ucu deneyebilirsiniz
Bende 35 haftalık gebeyim. 20 gün sonra benimde sezaryen im var :))) bu 2. Doğumum olacak. Beni heyecanlandıran tek şey kızımı bırakıp nasıl gidecek oluşum. İnanın uyandıktan ve bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra her şey bitiyor. Normal olsun çok isterdim ama benim zorunlu sezaryen oluyor.Daha onceleri konular qcmistim , 40 +5 civari oldum doktorum dahs fasla beklemenin cocuga risk oldugunu soyledi yarin sezeryan olacagim dualarinizi esirgemeyin benden
İlk başlar cok zordu. Hep kendini geri atardı, inanılmaz ağlardı.Ay insallah banada nasip olurrr 2 aylik oldu memeyi denemedigim gun yok hergun deniyorum hala yazdiklarinizinda hepsini denedim ama yok memeyi alinca ya midesi bulaniyor yada sut az geldigi için aglama krizine giriyor. Sizinki ne kadarlikken emmeye başladı
Kendi memenizi verin o zaman eninde sonunda emecek çünkü başka birşey vermezseniz ama pes edip mama verirseniz tekrar sizi tutması zor olabilir aynı şeyi yaşadım çünkü birde dil bağı olduğunda da ememeye biliyorlar varmı öyle bir sıkıntısı doktorunuza bir danışın istersenizEmicekmi pek bi umudum kalmadi malesef. Silikon ucla bazen tutuyor biraz emip sinirleniyor sut agzina az geldigi icin
Ay aynı şekilde . Hep emziricem kolayca sandım hamilelik boyunca . 1 aylıkken meme reddi yaşadım. Biberonu hemen kestim. Başka yöntemler buldum. 2 ay sürdü memeye döndürmem . Sonra ara ara yine reddetmeler oldu biberon vermedim. Kendiliğinden hep döndü memeye. İnşallah sizin de öyle olur . Bir de neden emmiyor o önemli , biberon -emzik kullanımı var mı ? Süt çok hızlı akarsa sevmeyebilir , yavaş akarsa sevmeyebilir. Meme ucunu kavrayamıyordur ondan olabilir. Neden emmediğini bulursanız ona göre çözüm üretirsiniz siz de ?Ben sezeryan ile dogum yaptim gercekten hic korkulacak bisey degil. Bende korkuyordum hep. Hic beklemedigim seyde zorlandim bebegimi emziremiyorum. Meme reddi yasiyorum![]()
Biberonu kesince ne verdiniz kasik biberonmu ? Biberon kullaniyorum mecbur sutum cok azaldi mama veriyorum. Biberonla sut cok geldigi icin memeyle az geldigi icin emmek istemiyor.Ay aynı şekilde . Hep emziricem kolayca sandım hamilelik boyunca . 1 aylıkken meme reddi yaşadım. Biberonu hemen kestim. Başka yöntemler buldum. 2 ay sürdü memeye döndürmem . Sonra ara ara yine reddetmeler oldu biberon vermedim. Kendiliğinden hep döndü memeye. İnşallah sizin de öyle olur . Bir de neden emmiyor o önemli , biberon -emzik kullanımı var mı ? Süt çok hızlı akarsa sevmeyebilir , yavaş akarsa sevmeyebilir. Meme ucunu kavrayamıyordur ondan olabilir. Neden emmediğini bulursanız ona göre çözüm üretirsiniz siz de ?
Emzirme sondaları var . Onlarla besledim 2 ay. Memeye bantlayarak sondayla sağdığım sütü ya da mamayı veriyordum. Ama ben biraz bilinçsiz kullandım. 2 haftayı geçmemeliymiş onun kullanımı sonradan öğrendim çünkü bebek ona da alışıyor . Memeyi onsuz istememeye başlıyor. Ben o 2 aylık sürede sağım da yaptım . Sütüm artsın diye. Çok artmadı ama bebeğime yetecek kadar vardı . Yani memeye dönmesi için sizin de Biberonu bırakmanız lazım yoksa dönmez. Kaşık biberon da veremedim ben onu beceremedim. Ama siz bi deneyin belki verebilirsiniz. Olursa en iyisi kaşık biberonBiberonu kesince ne verdiniz kasik biberonmu ? Biberon kullaniyorum mecbur sutum cok azaldi mama veriyorum. Biberonla sut cok geldigi icin memeyle az geldigi icin emmek istemiyor.
Çok şükür . Maşallah. Sağlıkla büyütün inşallahKizlar dogum yaptim allaha sukurler olsun her sey yolunda gitti