• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yarın tüp bebek muayenesine gidicem ama çok stresliyim

Hayırlı olsun içiniz rahat olsun önce Allah a sonra Tolga hocaya güvenin.ben kendisine çok güveniyorum inşallah tez zamanda güzel haber alirsiniz

Hayırlı olsun içiniz rahat olsun önce Allah a sonra Tolga hocaya güvenin.ben kendisine çok güveniyorum inşallah tez zamanda güzel haber alirsiniz
İnşallah arkadaşım yeni gördüm msjını gittim ve sürecimiz başlayacak Allahın izniyle Tolga hocanın bilgisiyle

Bende tüp bebek için ön görüşmeye gittim bu ay sonunda adetin 2. Gününde çağırdı bende çok heyecanlıyım ilk kez deneyeceğim çünkü
Merhaba, bende bu ay ön görüşmeye gideceğim. Kendimin ve Eşimin tahlillerini hazırlayıp mı gitmeliyim ?

Hakkınızda hayırlısı olsun ben transfer oldum sonuc bekliyorum duanıza ihtiyacım var gören herkes dua ederse çok Mutlu olurum benım dualarım sizinle ❤️ inşallah hayırlı haberler alalım

Hakkınızda hayırlısı olsun ben transfer oldum sonuc bekliyorum duanıza ihtiyacım var gören herkes dua ederse çok Mutlu olurum benım dualarım sizinle ❤️ inşallah hayırlı haberler alalım
Kaçıncı gün 😊 inşallah hayırlı haberler alırsınız. Allah gönlünüze göre versin

Beni ağustosta gittim nisandaki kan ve sperm testlerini kabul ettiler canım devlette mi özelde mi yaptıracaksın
Özelde yaptıracağım. Benim 1 yılı geçmiştir. Uzun zamandır gitmedim doktora direk tüp bebek için gideceğim. Hsg filmim elimde ama ön görüşme için kan tahlillerine gerek var mı bilemedim 😊

Özelde yaptıracağım. Benim 1 yılı geçmiştir. Uzun zamandır gitmedim doktora direk tüp bebek için gideceğim. Hsg filmim elimde ama ön görüşme için kan tahlillerine gerek var mı bilemedim 😊

Götür hepsini tedavıyı planlayınca extra kan testleri istiyorlar onları da devlet hastanesinde yaptırabiliyorsun ben öyle yapmıştım

Merhaba canım evet canım elinde ne kadar evrak varsa Dr gösterin zaten size ve eşinize soru sorup notlar alıyor muayene olmak istersen de rahmine ve yumurtalarına bakıyor
Götür hepsini tedavıyı planlayınca extra kan testleri istiyorlar onları da devlet hastanesinde yaptırabiliyorsun ben öyle yapmıştım
Teşekkür ederim ❤️ inşallah hayırlı haberler alırız. Allah herkese emeğinin karşılığını versin ❤️

Benim 3 gebelik kaybım olduğu için genetik testler kan rahim filmi sperm vs hepsi vardı o zaten sizden ister önce gidin derim
adet dönemim yeni bitti zaten zaman kaybetmek istemiyorum bende tahlil vs hazırlamaya kalksam 1 ay daha bekleyeceğim ondan emin olamadım 😊 haftaiçi arıyım en iyisi bilgi almak için

Back
X