Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şırınganın iğnesini çıkarıp plastik kısma çekip icirmelisiniz. Kendi yiyemez diye biliyorum, daha çok küçük. Ayrıca poposuna masaj yapıp çişini de yaptırmalısınız.bir aylık yavru kediye dünden beri hiç birşey yediremedim.
Devam sütü biberonla verdim, yaş mama aldım bebekler için yemedi, kuru aldım ıslatıp verdim yemedi. Sütü Sulandırdım içmedi
Sulandırılmış süt içine biraz tereyağı, biraz yumurta sarısı karıştırıp enjektörlü yedirmeye çalışın, tuvalete çıkma da sorun yaşıyor mu? Kedi de olağan dışı bir koku var mı? Anne sütünü yeterince almayan yavrularda iç parazit ve bağışıklık sistemi sorunları olabiliyor, bugün de hiçbirşey yediremezseniz yarın mutlaka veterinere götürün.bir aylık yavru kediye dünden beri hiç birşey yediremedim.
Devam sütü biberonla verdim, yaş mama aldım bebekler için yemedi, kuru aldım ıslatıp verdim yemedi. Sütü Sulandırdım içmedi
Annesi yanında ama sanırım dışlamış diğer üç yavru gayet hareketli ve tombul bu halsizKedi çok küçük.. anne sütü ister.. kediyi henüz 1 aylıkken annesinden ayırmadığınızı ve sokakta bulduğunuzu temenni ederek yazıyorum..
İnstagram, facebook vs sosyal paylaşım platformlarına üye iseniz sokak hayvanları için açılmış bir çok gönüllü sayfa bulabilirsiniz.. bu sayfalarda yavru kediler için süt anne ilanı da olur. Kedinizin fotosunu çekip bu kişilere iletirseniz onlar ilan açıp yavru kediye süt anne bulma hususunda yardımcı olurlar..
İhmal etmeyin..
Annesinin yanında ben aynı yerde değilim misafirlikteydikSulandırılmış süt içine biraz tereyağı, biraz yumurta sarısı karıştırıp enjektörlü yedirmeye çalışın, tuvalete çıkma da sorun yaşıyor mu? Kedi de olağan dışı bir koku var mı? Anne sütünü yeterince almayan yavrularda iç parazit ve bağışıklık sistemi sorunları olabiliyor, bugün de hiçbirşey yediremezseniz yarın mutlaka veterinere götürün.
Oynamıyor diğer üç kardeş çok hareketli ama bu sadece yatıyorOyun oynuyor mu? Çünkü eğer hem yemek yemiyor,su içmiyor ve oyun oynamıyorsa, sürekli uyuklar haldeyse, gürümek bile istemiyorsa parazit problemi olabilir.
Canım ben dün baya uğraştım ama bu gün evimdeyimVeterinere götürün hasta olduğu için yemiyo olabilir.Hayvanı kusturup daha beter halsiz düşürürsünüz.
Süt vermek istemedim devam sütü verdim almayınca, sütü sukandırdım Onur'da içmediSüt vermezseniz iyi olur, ölüme kadar götürebiliyor. Bebek maması veriyorduk biz bir ara veteriner söylemişti.. enjektörle zorla o da. Sonra biberona geçmiştik...
Hmmm, normalde anneyle birlikte yani, hayvanlar dünyası biraz farklı, cılız, güçlü karakterde olmayan yavruları dışlayabiliyor anne.Annesinin yanında ben aynı yerde değilim misafirlikteydik
İmkanınız varsa lütfen yarın bir veterinere götürün olur mu?Oynamıyor diğer üç kardeş çok hareketli ama bu sadece yatıyor