daha doğumuma var ancak bu soru geceleri rüyama bile girmeye başladı. Özellikle tv.de ani bebek ölümleri programını izledikten sonra.
bebeklerde mide kapakçığı bizimki gibi olmadığı için kusabiliyorlar ve bu boğulmalara sebep oluyormuş. Yüz üstü yatırmayı doktorlar eskiden tavsiye ediyormuş artık sadece anne baba gözetimindeyken olabilirmiş,tehlikeli olduğunu dinledim tv. de bir doktordan.
1)sırt üstü yatırıp bşaını sağa ve sola aralarla çevirerek mi yatırmak lazım?
2)yan yatırmak mı gerkiyor? (ki kolu acır diye korkuyorum o zaman da)
3)yan yatırmak gerekiyorsa yan yatırma yastığı almalımıyım? özellikle tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Ailemle uzak oturduğumuz için bebeğimi kendim büyüteceğim ve ilk deneyimim.
çok teşekkürler şimdiden
bebeklerde mide kapakçığı bizimki gibi olmadığı için kusabiliyorlar ve bu boğulmalara sebep oluyormuş. Yüz üstü yatırmayı doktorlar eskiden tavsiye ediyormuş artık sadece anne baba gözetimindeyken olabilirmiş,tehlikeli olduğunu dinledim tv. de bir doktordan.
1)sırt üstü yatırıp bşaını sağa ve sola aralarla çevirerek mi yatırmak lazım?
2)yan yatırmak mı gerkiyor? (ki kolu acır diye korkuyorum o zaman da)
3)yan yatırmak gerekiyorsa yan yatırma yastığı almalımıyım? özellikle tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Ailemle uzak oturduğumuz için bebeğimi kendim büyüteceğim ve ilk deneyimim.
çok teşekkürler şimdiden