Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bulanmıyor cnm , bende 5 haftalık hamileyim doktor 1-2 hafta sonra başlar dedi . , folik asit herkese verir .Zaten bulansinda istemiyorum ama daha sonramı başlayacak. Ayriyeten doktor bana folıc 1 ilacı verdi kullanan varmi
Tabiki etmiyorum ama sonra başlamasından korkuyorumYa bir dur Allah askina, heves mi ediyorsun yoksa? O ne pis bir bulantidir, ne pis bir haldir, ne tedavisi olmayan, caresiz bir haldir biliyor musun? Neler neler neler cektim ben o bulantidan 9 ay boyunca, acillerde mi yatmadim, tum arkadaslarimin yaninda, evimin her yerine mi cikarmadim neler neler.... Birak bulanmasin, dua et de bulanmasin.
Genelde 8 haftada başlıyor. Benim ikiz olduğu için 6. haftada başladı. 9 ay bulantısız geçiren arkadaşlarım da var Bence haline şükret. İğrenç birşey. İnsan hayata küsüyor resmen.Zaten bulansinda istemiyorum ama daha sonramı başlayacak. Ayriyeten doktor bana folıc 1 ilacı verdi kullanan varmi