Kizlar yeni hamileyim 6 haftalık ama midem bulamıyor?

Bhreken

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
287
138
103
29
Zaten bulansinda istemiyorum ama daha sonramı başlayacak. Ayriyeten doktor bana folıc 1 ilacı verdi kullanan varmi

Zaten bulansinda istemiyorum ama daha sonramı başlayacak. Ayriyeten doktor bana folıc 1 ilacı verdi kullanan varmi
Benimde bulanmıyor cnm , bende 5 haftalık hamileyim doktor 1-2 hafta sonra başlar dedi . , folik asit herkese verir .

Hiç bulanmayabilir bu da iyi bişey inan bana hamilelik bulantısı normal bulantıya hiç.benzemiyor çok daha kötü oluyorsun

Daha erken bulanması için Canım ki bulanmaması emin ol daha iyi :anneadayı:

Benim 9 ay boyunca bulantım hiç olmadı.
7.haftanın sonuna kadar başlamazsa, şanslı hamilelerden olacaksınız demektir.
Yaşasın bulantısız hamilelik.:anneadayı:

Offff:işsiz::işsiz:
Mide bulantısı hormonlarla ilgili. 9. Haftada tavan yapmaya başlıyor hormonlar ozaman bulanırsa bulanır. Çok film izlemekten bunlar,ilişki sonrası midem bulanacak sanıyorlar..

Daha erken :) benim 8. Hafta gibi başlamıştı. Ama belki de çok bulanmaz. İnşallah öyle çok bulanmaz :)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah.

Ya bir dur Allah askina, heves mi ediyorsun yoksa? O ne pis bir bulantidir, ne pis bir haldir, ne tedavisi olmayan, caresiz bir haldir biliyor musun? Neler neler neler cektim ben o bulantidan 9 ay boyunca, acillerde mi yatmadim, tum arkadaslarimin yaninda, evimin her yerine mi cikarmadim neler neler.... Birak bulanmasin, dua et de bulanmasin.

Şu konuları neden gebelik bölümüne açmıyorsunuz. Ayrıca gerçekten derdiniz bu mu yani. Bulanmasın işte ne güzel. Arkadaşım hamile bulantıdan yemek yiyemiyor yani iyi bir şey değil ki. Folik asit her hamileye verilen bir vitamin zate doktor veriyorsa var bir bildiği 3 ay kullanacaksın onu ne kadar akla zarar dertleriniz var ya..

Balım bu kişiden kişiye değişir. Benim iki hamileligim de 3 haftalikken öğrendim. Çünkü mide bulantısı 3 haftalikken başladı ve hemen test yaptım. 13-14 haftaya kadar sürdü. Şu anda geri başladı iki üç haftadır.
Herkesin yapısı farklı. Hatta birinci hamilelikle ikinci hamilelik bile farklı oluyor. Kafana takma. Ne güzel işte bulanmasin. Keyfini çıkar

Benim hamileliğimde hiç bulanmamıştı:nazar:Tüm hamileliğim boyunca bir kez kustum, onda da bulantıdan değil diş fırçasını boğazıma kadar soktuğum için kusmuştum:KK70:

Bende 10.haftadayım hiç bulantım olmadı hoş benim hiç belirtimde olmadı :)

Ya bir dur Allah askina, heves mi ediyorsun yoksa? O ne pis bir bulantidir, ne pis bir haldir, ne tedavisi olmayan, caresiz bir haldir biliyor musun? Neler neler neler cektim ben o bulantidan 9 ay boyunca, acillerde mi yatmadim, tum arkadaslarimin yaninda, evimin her yerine mi cikarmadim neler neler.... Birak bulanmasin, dua et de bulanmasin.
Tabiki etmiyorum ama sonra başlamasından korkuyorum

Genelde 8 haftada başlıyor. Benim ikiz olduğu için 6. haftada başladı. 9 ay bulantısız geçiren arkadaşlarım da var Bence haline şükret. İğrenç birşey. İnsan hayata küsüyor resmen.

Back
X