Offff
Mide bulantısı hormonlarla ilgili. 9. Haftada tavan yapmaya başlıyor hormonlar ozaman bulanırsa bulanır. Çok film izlemekten bunlar,ilişki sonrası midem bulanacak sanıyorlar..
Ya bir dur Allah askina, heves mi ediyorsun yoksa? O ne pis bir bulantidir, ne pis bir haldir, ne tedavisi olmayan, caresiz bir haldir biliyor musun? Neler neler neler cektim ben o bulantidan 9 ay boyunca, acillerde mi yatmadim, tum arkadaslarimin yaninda, evimin her yerine mi cikarmadim neler neler.... Birak bulanmasin, dua et de bulanmasin.
Şu konuları neden gebelik bölümüne açmıyorsunuz. Ayrıca gerçekten derdiniz bu mu yani. Bulanmasın işte ne güzel. Arkadaşım hamile bulantıdan yemek yiyemiyor yani iyi bir şey değil ki. Folik asit her hamileye verilen bir vitamin zate doktor veriyorsa var bir bildiği 3 ay kullanacaksın onu ne kadar akla zarar dertleriniz var ya..
Balım bu kişiden kişiye değişir. Benim iki hamileligim de 3 haftalikken öğrendim. Çünkü mide bulantısı 3 haftalikken başladı ve hemen test yaptım. 13-14 haftaya kadar sürdü. Şu anda geri başladı iki üç haftadır.
Herkesin yapısı farklı. Hatta birinci hamilelikle ikinci hamilelik bile farklı oluyor. Kafana takma. Ne güzel işte bulanmasin. Keyfini çıkar
Benim hamileliğimde hiç bulanmamıştıTüm hamileliğim boyunca bir kez kustum, onda da bulantıdan değil diş fırçasını boğazıma kadar soktuğum için kusmuştum
Ya bir dur Allah askina, heves mi ediyorsun yoksa? O ne pis bir bulantidir, ne pis bir haldir, ne tedavisi olmayan, caresiz bir haldir biliyor musun? Neler neler neler cektim ben o bulantidan 9 ay boyunca, acillerde mi yatmadim, tum arkadaslarimin yaninda, evimin her yerine mi cikarmadim neler neler.... Birak bulanmasin, dua et de bulanmasin.
Genelde 8 haftada başlıyor. Benim ikiz olduğu için 6. haftada başladı. 9 ay bulantısız geçiren arkadaşlarım da var Bence haline şükret. İğrenç birşey. İnsan hayata küsüyor resmen.