- 21 Ocak 2020
- 39
- 45
- 3
- 31
- Konu Sahibi Ilknur acar
Kızlar merhaba Allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle. Daha çok yeniyim. Kese bile oluşmadı. Ancak bel ağrısı ve karın ağrısı ara ara yaşıyorum. Bunları yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrılar yanmalarBende birsey sormak istiyorum ya 7 yada 8 haftalik gebeyim inanilmaz mide agrilarim var.Dayanamıyorum artik.Öncesinde de gastrim vardi.Bu mide agrilari sizlerde oldu mu,olduysa ne zaman geciyor yaa![]()
Canım 7+4 dum bende hiç mide ağrısı olmadi eski rahatsızlığın tetiklemiş olabilirBende birsey sormak istiyorum ya 7 yada 8 haftalik gebeyim inanilmaz mide agrilarim var.Dayanamıyorum artik.Öncesinde de gastrim vardi.Bu mide agrilari sizlerde oldu mu,olduysa ne zaman geciyor yaa![]()
Kuzum dun gece mide agrisindan yanmasindan oluodum artik.5+3 um.Midem zaten problemliydi buscopansiz adim atmiodum nerde ne saat ortaya cikacagi belli degildi agrinin sancinin ve buscopan plus bile artik yetersizdi 3 tane alir olmustum.Hamilelikle beraber costu mide problemlerim.Yarin Allah izin verirse doktor randevum var kullanabilecegim bi ilac sorucam.Ceken bilir dayanilicak sey degil.Bende birsey sormak istiyorum ya 7 yada 8 haftalik gebeyim inanilmaz mide agrilarim var.Dayanamıyorum artik.Öncesinde de gastrim vardi.Bu mide agrilari sizlerde oldu mu,olduysa ne zaman geciyor yaa![]()
Hadi yaaa, Allah biliyor artik takatim cok azaldi oyle acıyor ki midem nasil dayanacagim bilmiyorumAğrılar yanmalar14. Haftadayım 12 den sonra geçer dediler yok tamamen coştu
Kesinlikle omrumden omur gitti.İnsAllah gecer bu ağrılarımızKuzum dun gece mide agrisindan yanmasindan oluodum artik.5+3 um.Midem zaten problemliydi buscopansiz adim atmiodum nerde ne saat ortaya cikacagi belli degildi agrinin sancinin ve buscopan plus bile artik yetersizdi 3 tane alir olmustum.Hamilelikle beraber costu mide problemlerim.Yarin Allah izin verirse doktor randevum var kullanabilecegim bi ilac sorucam.Ceken bilir dayanilicak sey degil.
Bilmiyorum kuzum ya kafayi yiyecegim oyle agrilar ki anlamdım neden oluyorCanım 7+4 dum bende hiç mide ağrısı olmadi eski rahatsızlığın tetiklemiş olabilir![]()
Valla bir gün havuç birgün ayva birgün cacık deniyorum her gün hepsi de işe yaramıyor açıkçasıHadi yaaa, Allah biliyor artik takatim cok azaldi oyle acıyor ki midem nasil dayanacagim bilmiyorum
Bem yoğurtlu sutlu şeylerde yiyemiyorim gastritm oldugu icin,yemekten ble kesildim nerdeyseValla bir gün havuç birgün ayva birgün cacık deniyorum her gün hepsi de işe yaramıyor açıkçası
Sıkma canını bebiş daha seni sömürmeye başlamadı yiyemiyorum çocuğa zarar diye düşünme yani kalp oluşumunu tamamlayana kadar bulantı oluyormuşBem yoğurtlu sutlu şeylerde yiyemiyorim gastritm oldugu icin,yemekten ble kesildim nerdeyse
İcimi okudn resmn canim.Yemek yiyemiyorum cocukda beslenemiyor dye uzuluyorum .İnşAllah gecer bu günlerde ..Sıkma canını bebiş daha seni sömürmeye başlamadı yiyemiyorum çocuğa zarar diye düşünme yani kalp oluşumunu tamamlayana kadar bulantı oluyormuş